dava acarsan ödemek zorundalar. Ama urasırmısın bilmem. Otobüslerdede aynı sekilde değerli eşyalarınız bizi bağlamaz cinsinden bir yazı var. Aslında öyle bir bağlıyorki ama uğrasan yok işte
Printable View
dava acarsan ödemek zorundalar. Ama urasırmısın bilmem. Otobüslerdede aynı sekilde değerli eşyalarınız bizi bağlamaz cinsinden bir yazı var. Aslında öyle bir bağlıyorki ama uğrasan yok işte
Abi bunlar böle, gün geçtikçe türüyolar. Napıcaz bilmiorum? Çok geçmiş olsun.
haydee, geçmiş olsun Kaan, güvenlik görevlileri avare zaten, kamera kaydı olsa ii olurdu.
Geçmiş olsun...Aynı olay gecen sene bizimde basımıza gelmisti.
Yapıcak hicbirsey yok:(
adi herifler ya yazık günah :( geçmiş olsun..
geçmiş olsun kaan abi kamera olmamasıda düşündürücü yani otopark yapmışsın güvenlik yok
saolun arkadaslar. buarada Tugral ında dediği gibi o yazı hiçbişi ifade etmiyor dava acarsanız herseyi odemek zorundalar bunu ifadeyi yazan poliste soledi ama şirket esyaları sigortalı oldugundan ve bagajdan calındıgındna dolayı zaten sigorta oducek. asıl olan orda kac saat vakit kaybetmeme ve benim için onemli olan bazı belgelerinde gitmesine oldu.
Geçmiş olsun Kaan abi...
bugün bende o saatlerde ordaydım ama notebook bagajdaydı allahtan.geçmiş olsun
ben istanbuldayım fakat çiğli kipayı çok iyi bilirim..orada otoparkta bulunan bir coca cola geri dönüşüm makinesi var..söz konusu makine türkiyede bir tane var ve bunun için coca cola tarafından pilot alışveriş merkezi çiğli kipa seçildiğinde biz biraz tepki göstermiştik.zira çiğlinin biraz arkası araştırmalarımız kadarıyla serseri hırsız tayfasının bulunduğu bela bir semte sahipti...
Bu makine bizim teknik sorumluluğumuz altında..ve inanırmısınız şu ana kadar 5 aydır o makinenin başına gelmeyen kalmadı..içini kurcaladılar..kırdılar ,vurdular..ellerini en dip noktaya kadar uzatıp ulaşabildikleri tüm soketleri ve kabloları söküp çaldılar..işin çok garip tarafı makinenin içinde çalıntı kredi kartı parçaları bile çıktı..!!
ve bunların hiçbirini o anda otoparkta bulunan ve vardiyalı olarak değişen 2 adet güvenlik görevlisi görmedi..?*!
not makinenin bulunduğu yer..iki servis durağının tam ortası.. yani 10 metrelik çevresinde hiç bir zaman insansız kalmayan bir nokta.!!?
ama buna rağmen saydığım olayların hepsi gerçekleşti...yani anlıyacağnız çiğli kipa güvenliği = ....... !?!'=!?**-* no comment
valla ben notebooku hiç aracın içine bırakmam genelde bagaja koyarım. yada en kötü koltuğun altına sokuştururm.
üzüldüm valla geçmiş olsun.
Kaan kardeşim çok geçmiş olsun.Bir ara bizim mahallede 2 ay boyunca hergün bizim araçta dahil olmak üzere herkezin aracın teyp ıvır zıvır çalındı ama polis sadece bakmakla yetindi.Üstelik bu malların satıldığı yeri bilmelerine rağmen hiçbir halt olmadı olamadı !!!
geçmiş olsun...
araba kirliyken bagaj kapağını açıp kapatınca heryer parmak izi oluyo bu şerefsiz hırsızlarda ordan tahmin ediyolar bişey olabiliceğini benimde jipin en arka camını kırmışlardı ama bagajda 4 tane stepne lastiği vardı onlarada dokunmamışlar zaten :)
gecmlş olsun...