Bana da çıktı öğrenci belgesi yetiyormuş sanırım yarın götürüp vereceğim.
Printable View
Bana da çıktı öğrenci belgesi yetiyormuş sanırım yarın götürüp vereceğim.
valla yarın bende gidicem ulaşıp duyurabildiklerinize duyurun bence
Çok şükür bana bişey çıkmadı sizede geçmiş olsun büyük para valla... yanlız bundan kimsenin haberi yok tabi s*kecekleri şeyleri adam akıllı gündeme getirmiyor millette giriyo hersey yazık...
yazık tabi az buz para değil ki
Arkadasin bi sorguladik 3.000 tl çıktı bebe şoka girdi :D
hersene duzenli veririm ögrenci belgesini ama yinede 3500 tl borc gozukuyor
Az önce bi arkadaş söyledi ne durumda baktın mı diye.. Sgk'ya öğrenci belgesini götürdüğümde 2014 haziranda sigorta bitiyor,çalışmassan gss'ye geçeceksin dedi..
Ona güvenerekten hiç bakmıyodum..Ocakta 25'yaşına girdim sanırım 3 aydır borçlu gözüküyorum.. Sorgulama gece yarısı açılıyormuş.Gece gece günaha soktular beni !!!
Odemeyin, af gelecek
Şuan sorgulama yaptığımda Gss kapsam dışı diyor ama altta kırmızıyla resen işleminiz yapılmıştır diyor.. Borç sorguladığımda herhangi borcum gözükmüyor nasıl olcak bu iş :) :) Para falan hiçbiseyde ödemedim
http://i61.tinypic.com/15cod8h.jpg
http://i59.tinypic.com/aa9e3a.jpg
banada 3552.10 tl borc cıkıyor 1.5 yıldır kendi sigortamı yatırıyodum bagkura geçiş yaptım her geçen gün artıyor sanki..
160 tl. de benim var, sizlerin yanında köfte ekmek tabi de, bende bir süre ödemeyi düşünmüyorum seçim öncesi af muhabbeti dönüyor, ve genellikle gerçek oluyor.. zaten giren girmiş, biraz daha beklemekte fayda var bence..
Bana da 3 aylik cikti bu borctan 3 ay oncesine kadar yoktu ve ben bagkurluyum calisiyorum ayni zamanda okuyorum nasil sacma bi istir bu anlam veremiyorum her ay 370 lira bagkur yatiyorum yazik gunah gercekten nasil bi ulkede yasiyoruz hic birsey dogru duzgun degil....
sizden habersiz izniniz dışında kesilen bir para için neden ödeme yapmak istiyorsunuz.. bu bana stockholm sendromu gibi geliyor.
25 yaşını geçmediyseniz öğrenci belgenizle gidip sildirebilirsiniz ama 25 yaşın üzeri misal ben öğrencide olsa ipe ipe ödüyo
ayrıca af dediğiniz taksitlendirme
bende şimdi sorguladım borç cıkmadı korktum borç cıkar felan dıye.
Bir kaç gündür bizde kontrol edityoruz.. Benim çıkmadı ama bir kaç arkadaşımda 3000-4000 tl arasında borç yansıdığı göründü. İTiraz hakkı varmış itiraz sonrasında belirli bir indirim ve 6 taksit seçeneği mevcut.
şimdi bu borç eşimde çıkma ihtimali varmı beyler....sonuçta eşim benden bagkurlu olarak gözüküyor.
Arkadaşlar bu rakamlar zamanında gelir durumunuzu beyan etmediğiniz için bu kadar yüksek çıkıyor.herhangi bir beyanda bulunmadığınız için en yüksek oranda prim borcu çıkıyor. korkulacak bişey yok öğrenci olanlar belgesiyle ve dilekçeyle çalışmayanlar ise sadece dilekçeyle başvurun rakamda ciddi anlamda indirim olur.Dilekçeyede herhangibir gelirinizin olmadığını aileniz tarafından bakıldığınızı yazın varsa bölgenizdeki sgk ya yoksa kaymakamlığa müracaat edin yol gösterirler zaten.