Arkadaşlar R9 spring'e hidrolik direksiyon takılır mı?
Bence yapılabilir, örneğin R19 direksiyon kutusu takarsınız araca. Çıkma falanda alabilirseniz uyguna gelir..
Ama herşeyi sıfır alıp sorunsuz kullanacam derseniz en ölüsü 500 kağıda mâl olacak.. ki 500 liraya mâl olursa bence güzel bi rakam
Gerçi r19 diyorum ama bildiğim kadarıyla r19'larında hidrolikten yana sıkıntıları var diye duymuştum
Şahsen ben olsam edeceğim masrafı aracı satıp üstüne koyar hidrolik direksiyonlu bir araç bakardım..
- Bize Her Yer TRABZON
Araç piyasadakilerden çok daha temiz haldeyse o halde düşünceniz mantıklı
Google amcadan baktım biraz, 2008 yılında bi r9 kullanıcısı çok uğraşmış ama başarılı olamamış..
Birde şöyle birşey söylemiş ;
Umarım faydası dokunursert olduğunu söyleyenlerin araçları nın direksiyon mafsalı tek bilya olduğu içindir birazda lastik havaları azdır.
özellikle çiftbilya mafsal olan flash broadway ve faırwayler öntakım arızası yoksa hd direksiyonu aratmaz
Bu hafta içi sanayiye gidersem eğer bizim direksiyoncu amcaya sorarım r9'a hidrolik direksiyon takma hakkında ne düşünüyor![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Clio 1 direksiyon kutusu birebir uyar.
Kutuya hidrolik borularını yaptırtacaksın custom olarak. Pompa olarakta kontaga bağlı clio symbol elektrikli pompa koyarsan tamamdır.
Megane 1 kutuda uyar ama teker iz düşümü farklı. Kendi rotları ile kullanamazsın. O durumdada custom rot daha doğrusu mevcut rotu tornada istediğin boyuta getirmen gerekir.
Clio 1 hidrolik kutu 200 lira civarıdır çıkmacılarda. Pompanın sıfırıda 450 falandı sanırım. Yedpa'dan Meral oto ile görüş derim. Nispeten uygun fiyat alma ihtimalin var. Kalanıda boru işçilik vs
Kolay gelsin
edit: Masfal uzun geliyor. R11 mafsal ayarlı ama R9'dan emin değilim. Bakıldığında aynıdır diye düşünüyorum. Kutuyu almadan mafsalın ayarlı olduğundan emin olun. Olmadı listeye birde ayarlı mafsal eklenir.
Bayagi ugrasli is ama olabilir r19 karburatorlu serilerde kullanilan eletrikli pompa ve direksiyon kutu rot kollarida biraz islemden sonra uyabilir rolantiyide az bise yukseltinmi tamamdir diger turlu pompa kullanmak istersen cok ugrastirir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)