Emre, seninki 300 müydü yav:D Bu arada bende w203 kasa hastasıyım. Makyajlılarına binilir:)
Printable View
Emre, seninki 300 müydü yav:D Bu arada bende w203 kasa hastasıyım. Makyajlılarına binilir:)
ilan sahibi kazanın büyüklüğünden bahsetmemiş
ufak kaza ise 40k km çok iyi
donanım vs yalnız eski kasayı yeni kasa parası evet ütopik biraz
o ilan için başka yorum alabilirmiyim
hasar kaydı sorun değil şasilerde vs bişi olmasın bide bu 3 parçadan başka boya olmasın en az 10 yıl benimle olacak kendisi
64 bin TL trammer çok cazip gelmiyor. İyice araştırılmalı. Kazası var mı yok mu, varsa boyutu öğrenilmeli. Yetkili servis kayıdı yoksa uzak durulmalı bence. Aracın başına gelen bütün şeyler yetkili serviste vardır bu kadar masum bir kaza ise. KM gerçekten iyi ama bana tekin gelmedi bu araç pek. Günah almak istemem tabiki, araştırılması gerekiyor. KM düşürülmüş bile olabilir.
Maximum çıkabileceğiniz bütçe nedir?
Fascination değil ama 26.000km'de ve fiyat aynı;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37639131/detay
Max 63 üstü + 1 tl de olsa çıkmıyor
( alım satım , baktırmak , yakıt , sigorta , bakım hariç )
eğer kazası var yazmış çok büyük değil diye servise gidip komple bakılacak çok önemli değilse tramer ( pert kaydı ) önemli değil benim için
o ilanada baktım fakat araç temiz ama boş + boş gibi
ilk ilandakinin direksiyon mübarek joystick gibi öbüründe 2 tuş garibim
C kasaya dün bindim ayrıca bu serilerin E kasasına da göz attım bunların içini neden tofaş gibi yapmışlar bi türlü anlam veremedim :S mesela 2008 model bi E 200ün içi çok çok başarılı ve daha göz alıcı... mercedes arabalardan çok anlamam bi 500 sel vardı bende onun bile içi yılına göre şimdiki versiyonlardan daha başarılı bence....
1.8 7G Tronic şanzumanlara bak, farklısını alma.
kıme ıtelesem acaba dıyor:D
10 bın fazla ver amg hasar kayıtsız cam tavanlı al:) bır kac parca boyalı yaklasık 73 78 arası alınır...