evet abi 12 lt coolerımız var hiç şişmiyoruz:) sorun yok deneriz şişsin maksat görmek.Sen gelicekmisin?
Printable View
Hangi czt yaa düşmedi jeton:)
noslu denemiyormuydun 280hp civarı bişi dediler bana ama ?
cupra stage2 ile denk yürüyordum üstüne sadece portpolish yaptık kapağı açıp şuanda + plus dedikleriniz kadardır en fazla
bende hala henüz headers yok fiber yok avans falan kısık ayarlar eskisi gibi çok hızlı değil şuanki halim senle zevkli olur diye düşünüyodum.
Yada varsa başka araçlada denerim maksat eğlence olsun yoksa satacam amk bu arabayı kimse denemio pişman oldum yüklediğime :D
güven amk ben senin git şu edirnedeki golf gti ı çağır stage 3 olan bi ziksin bizide rahatlayak :D
valla kanka bana uyar :D işe git gel yol masraflarımıda karşılarsan yemede yanında yat yani :D:D
la bugün atla gel bak hava yazdan kalma gibi burda ben böle güneş görmedim bayadır :D:D
dbn olayı çıktı mertlik bozuldu desene :D nese başka varmı arkdaş falan denemek isteyen senin tanıdığın denerim ben
cupra stage 3 12sn altına inermi hatta dahada doğrusu en hızlı cupra kim ?
stage 3 varmı tr de
Okancim stg 3 cupra tsi yok.
Leon cupra veya golf gti var tabikide.
Edirne'de kide stg2 golf gti onunla zewkli olurda kis lastiklerim takili yaylarim yok denemem diyo adam yapcak bsy yok.