206 1,6 xs bak derim..
Printable View
206 1,6 xs bak derim..
Uğraşmayı seviyorsan dti mantıklı, sadece direksiyon kutusu problemi var oda tıkırtı yapması, temiz araba bulduktan sonra sıkıntı çıkarmaz çoğu yüksek km şuan 200 bin yazan araba 600 binde çıkıyor bakınca, bence sıkıntı burdan çıkıyor :)
600 kg derken?
----
Öneri olarak da dti mantıklı, fakat 5 kere al sata maruz kalmamış bir araç bulmanız lazım. Biz ilk sahibinden bulmuştuk, çok ufak bir miktar farktan kaçırmıştık. Sizin bütçeniz seviyesindeydi. Yazılımlı hali dahi yeteri kadar performanslı oluyor. En azından atmosferiğe harcayıp aldığınız karışılıp gibi nankör değil. :D
Ben bu soruyu 2 ay düşündüm 99 model polo aldım 1.6, tanıdıgımdan aldım çok temiz maşallah aldıgım gibi biniyorum hiç masraf yapmadım genel olarak araçtan memnunum. Ancak 98 sunrooflu bi gsi almak için 1 ay bekledim bulamadıgım için polo aldım :) temizini bulursanız gsi alın derim sunroof ve performans farkı ciddi bi fark bence polo keyifli konforlu eyvallah ama performansı herkesi tatmin etmeyebilir :)
polo 1.4 sportline ;)
eski bi kullanıcı olarak corsa gsi öneririm.
ben de polo tercih ederdim :)
97 Polo Sportline 1.4 16v kullanıcısıyım, performansıyla, tepkileriyle, rahatlığıyla, yedek parça kolaylığıyla nokta atış oldu benim için. Tavsiye edilir.
Kesinlikle Polo Sportline tavsiye ederim...
Ben de GSI derim. Kaliteli bi açık hava filtresiyle çok güzel ses verir :) Temiz bulursan uğraştırmaz. Bunlar gözüme çarptı şimdilik. Ama alırken sağına soluna içine dışına baktırmak lazım. Sonuçta 15-20 yaşında arabalar.
Opel Corsa 1.6 GSi 1998 Model 12.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 151434813
Opel Corsa 1.6 GSi 1998 Model 12.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 150268823
bende başka bi tercih sunayım sana clio 1.6 1.6v az yakar gidişide şaşırtır seni konforu ve güvenlik paketli+sounrouflu bi araç bulabilirsin
Burak kardeşim selamlar. Akülü araba falan çok daha dayanıklı derken çok talihsiz bir cümleye maruz kalmış bizim arabalar. Hatta acımasızca olmuş. Önemli olan başka bi posttaki arkadaşın dediği gibi 5 kere al sata maruz kalmış araçları almamak. Mesela bende var 1.7 dti ne direksiyon kutusu problemi nede volant problemi yaşamadım. 10000 olmadan bakıma girer. Parçaları orjinalleriyle değişir vs vs. Bir kere mazot pompa beyni arızası yaşadım ve yolda kaldım. Onunda çözümü 800 tl değil yeterki bilen insanlarla çalış.