3d diye dicem gözlükler çalınmasın diye dicem ama cok sinemaya gittim 3d arada koyuyosun kutuya girerken tekrar alıyosun. cidden sacma geldi banada :D
Printable View
amerikanın sesi farklı arkadaş valla mest oldum :D filmin ikincisi de kesin gelir..
İnanılmaz bir film.Bence forumdaki herkesin gitmesi gerekli. :)
Şimdiden Hızlı ve Öfkeliye dişli bir rakip :D
burdaki yorumlara bakarak gittim (hiç düşünmüyordum gitmeyi) olan boşa harcanan 2 saatime oldu :)
kurgu vs tamam oyun üzerinden gitmişler vs ama parayada kıymışlar fakat oyunculuklar çok zayıf film bir sessiz kendi halinde filmden soundtrack albümü çıkarıyım desen çıkaramazsın
ben çok beğendim :) ingiliz aksanlı kız harikaydı bu arada :D
Filmden ne beklediğiniz önemli tabi ama benim için vasattan öteye geçemedi malesef, 15 kişi gittik ve ilk yarı sonunda 2. Yarıya girmesekmi diyorduk. Neyse ki 2. Yarı nispeten iyiydi. Bu arada Mustang'in sesi harikaydı.
Fast and furious oyuncularını al koy filme muhteşem ama bu oyuncularla vasat
Bnde dun gittim gayet guzel ve surukleyiciydi tavsiye ederim herkese
bende dun akbati'da gittim film cok guzeldi cok begendim. ara vermicekler diye girerken cola bile almamistim tuvaletim gelmesin diye. ama verdiler ara sagolsunlar :D
Dağıtım şirketi film için toplamda 130 dakika dedi. Zaten filmler gelmeden 5 gün önce film sürelerine bakarak bir sonraki haftanın seansları hazırlanır. Dağıtım şirketinin vermiş olduğu süreye göre gün içerisinde kaç seans oynatabileceği belirlenir. Onlar program yaparken bir yerde hata yapmışlar yada ara vermeyip 1 seans fazladan oynatmaya karar vermiş olabilirler. Bu çok yanlış bir durum.
Bizim yayın akışımız ise film 130 dakika + 15 dakika reklam-fragman + 10dakika ara + 10dakika salon temizliği şeklinde. Biz bu şekilde yaptık. 3 saatte çok rahat 1 seans oynatıyoruz. Günde toplam 4 seans. Zaten hiçbir filmde ara vermeme gibi bir lüksümüz yok.
Dün Capacity de 3D olarak izledim. Gözlükleri çıkışta istemediler.
Filme gelince ben beğendim. Sahneleri heyecan vericiydi sürekli bir atraksiyon Mustang in hardcore yanlamaları beni mest etti diyebilirim :D
valla kimse yanlış anlamasın ama; F&F serisini feci bozar Need 4 Speed çekimler ve kurgusal açıdan. oyuncular vasat, bir kaç kişi dışında tabi. abartı pek sahne göremedim. iMax'te izlemenizi öneriyorum (AKASYA AVM-İSTİNYEPARK AVM).
Hafta içi vakit bulmam zor, ama hafta sonu giderim büyük ihtimal. Yorumlar görüşümü çok değiştirdi :D
Ben bu tarz filmlerin hep balon olduğu sinemada izleyince sonucun hüsran olduğunu düşünüyorum. Sanırım 1080 torrent düşünce izlerim.
dün 5 arkadaş izledik 3d olarak cok guzel oluyor 3d tavsiye ederım mustang yapılması gazlanması felan cok cok cok ıyıdı walla :D