başlıktanda anlaşılacağı gibi orjinal pioneer tss-20 arıyorum arkadaşlar. ***** çakma olanlar var piyasada. Böyle bir yer bilen referansına güvenen varsa aranızda bana nerede satıldığını söylerseniz memnun olurum. iyi forumlar
başlıktanda anlaşılacağı gibi orjinal pioneer tss-20 arıyorum arkadaşlar. ***** çakma olanlar var piyasada. Böyle bir yer bilen referansına güvenen varsa aranızda bana nerede satıldığını söylerseniz memnun olurum. iyi forumlar
sahibindeni her gün takip et fakat fiyatlar uçuk arada denk geliyo mavi kutu, kendi aracımda var 3 yıl önce 150 ye aldım sıfır mavi kutuda hiç bir tize değişmem onları görmek bile bana yetiyordenk gelirsem link atarım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...55967476/detay
evet denk gelirde link atarsanız sevinirim. Teşekkürler![]()
Bana da lazim bu aralar orjinalhaberim olsun konudan
![]()
sahbnden de satılan 100-130tl aralıgnda yenı logolu olanlarda orj.zaten ardslar.
orj.lerın kutu uzerınde hologramlı pıoneer ın bandrolu oluyor.
eskı logolulara bosuna 200-250tl vermeyın
bende var orjınallerde kapagı acınca made in japan yazıyor.ıyı fıyat verene satabılırım tesısatı komple sattım zaten tek bunlar kaldı saklıyordum![]()
o 300 olan eğer gerçekten 15-20 senedir kutusunda bekliyorsa fiyat normal.Ama nasıl inanıcan işte binbirtürlü sahte mal var piyasada
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)