User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: polis şikayet ile ilgili

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karakolun bagli olduğu bolge savcısının yanina git sikintini arz et yardimci olur diye düşünüyorum. Savcı da adliyededir.
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

badmast3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karakolun bagli olduğu bolge savcısının yanina git sikintini arz et yardimci olur diye düşünüyorum. Savcı da adliyededir.
    aynı konuları her yere iletmesine gerek yok. Adliye Müracaat Savcılığı'na da başvursa, karakola'da başvursa aynı evrak da birleşerek işlem görecek. hepsi ayrı işlem yaparak yürütmez. Savcılığa gittiği zamanda savcılık polise yazı yazacak konuyla ilgili olarak.

Görgü tespit tutanağı açısından sormuşlardır eşgal bilgilerini. Kısacası korkacak - çekinecek - abartacak bir durum yok normal prosedürü işliyorlar. Şikayetiniz nedir bilmiyorum ancak konunuzla ilgili deliliniz yada tanığınız vardır inşallah, yaptılar ettiler ama delilim tanığım yok derseniz soyut iddiadan öteye gitmez.
    www.atk.gov.tr
    Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
    Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badmast3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı konuları her yere iletmesine gerek yok. Adliye Müracaat Savcılığı'na da başvursa, karakola'da başvursa aynı evrak da birleşerek işlem görecek. hepsi ayrı işlem yaparak yürütmez. Savcılığa gittiği zamanda savcılık polise yazı yazacak konuyla ilgili olarak.

Görgü tespit tutanağı açısından sormuşlardır eşgal bilgilerini. Kısacası korkacak - çekinecek - abartacak bir durum yok normal prosedürü işliyorlar. Şikayetiniz nedir bilmiyorum ancak konunuzla ilgili deliliniz yada tanığınız vardır inşallah, yaptılar ettiler ama delilim tanığım yok derseniz soyut iddiadan öteye gitmez.
    Sen ne iş yapıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adliye işi
    www.atk.gov.tr
    Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adliye işi
    Iyi bende öyle sayilirim
    Bolge savcısı isterse ifadeyi kendi alabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cahilliğime verin bölge savcısı kimdir ne iş yapar
    www.atk.gov.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cahilliğime verin bölge savcısı kimdir ne iş yapar
    Boşver. ..
    Arkadaşın konusu hiç olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyalet sistemine geçmedik daha bölge savcımız olsun Müracaat Savcısı olucak o . Müracaat Savcısı bakar yazılı dilekçe ile başvurulduğu zaman. Neyse konu dağılmasın. Diğer arkadaşıma ise ben kafamdan yazarak uydurdum kusura bakma bilen arkadaşlara danış en iyisi daha iyi olucak
    www.atk.gov.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyalet sistemine geçmedik daha bölge savcımız olsun Müracaat Savcısı olucak o . Müracaat Savcısı bakar yazılı dilekçe ile başvurulduğu zaman. Neyse konu dağılmasın. Diğer arkadaşıma ise ben kafamdan yazarak uydurdum kusura bakma bilen arkadaşlara danış en iyisi daha iyi olucak
    Bizim burda karakol ların yetki bölgeleri var onlarinda belli savcilari ayrı ayrı.
    Sizinkini bilemem dostum
    Muracaat baska bir is yapiyor bizim eyalette

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbuldaki savcilarin yuzde doksanini taniyorum ilk defa bolge savcisi duydu. Uskudar savcisi kartal savcisi gibi bir sifat mi bahsettiginiz ?

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar şimdi adam haklı ama bende bir polis memurunu karakola şikayet ettim beni çağırdılar ifade için kuzu kuzu gittim dövüceklerde eğer tanıdığım infaz amiri gelmeseydi bunlar başımıza gelmeyen şeyler değil işini doğru yapan memurlara saygı duyuyorum ama içini yapmayan memur polis oranı daha fazla olduğu için gram güvenmiyorum hiçbirine
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şimdi adam haklı ama bende bir polis memurunu karakola şikayet ettim beni çağırdılar ifade için kuzu kuzu gittim dövüceklerde eğer tanıdığım infaz amiri gelmeseydi bunlar başımıza gelmeyen şeyler değil işini doğru yapan memurlara saygı duyuyorum ama içini yapmayan memur polis oranı daha fazla olduğu için gram güvenmiyorum hiçbirine
    tamda anlatmak istediğim olay buydu yapacak bir şey yok deneyeceğiz şansımızı yapacak bir şey yok..

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 4-5 ay önce yunus polislerin çevirmesinde yaşadığım sıkıntıdan dolayı polisler ile ilgili olara iem ve bimer'e şikayet maili attım. olaydan 1 ay sonra iem'den bir memur arayarak bir kaç soru sordu ve yaklaşık 2-3 haftadır da ısrarla arnavutköy polis karakoluna ifade vermem için çağırıyor. son olaylar ***** ve pek gitmek istemiyorum telefonda da söyledim herhangi bir sorun yok detaylı ifadeni almam lazım dedi. herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım pek gitmek istemiyorum açıkçası yol gösterebilecek birileri var mı ?
    kardeşim herhangi bi sıkıntı yaşar mıyım ne demek ? yaşamazsın tabiki. seni karakola çağırıp dövecek halleri yok. türkiye polislik konusunda dünyada en gelişmiş teşkilatlardan biri. inan avrupada yada türkmenistan kazakistan gibi yerlerde rüşvetsiz iş yaptıramazsn. neyse sadete geliyorum. eğer polislerin sicil numaralarını , hangi motora bindiğini , hangi saatte nerede olduğunu biliyorsan bişeyler yakalayabilirsin. yoksa boşa uğraşırsın. ayrıca bimere flan yazdıysan karakola gidip ifade vermen gerek. yoksa kafana göre bimere yazp iş somut hal alınca vazgeçtim demek olmuyor. en kısa zamanda git. karakolda bi çay iç derm.
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin üslubun tavırların öenmli bunda kardeşm. sen artis artis davranırsan polis üste çıkmaya çalışır. emin ol günlük 100 tane ipne puşt çar çakal kaşar ile muhattap oluyor. bizim meslekte malesef olumlu bişeyle karşılaşılmıyor. ufak tefek şeyleri görmezden gelir herkez. ciddi bişey varsa gidip insan gibi anlatıp şikayet edebilirsin. ben karşı taraf ters davranmadıkça polislerin insan terslediğini ne gördüm ne duydum. binde 1 çıkar öylesi
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim herhangi bi sıkıntı yaşar mıyım ne demek ? yaşamazsın tabiki. seni karakola çağırıp dövecek halleri yok. türkiye polislik konusunda dünyada en gelişmiş teşkilatlardan biri. inan avrupada yada türkmenistan kazakistan gibi yerlerde rüşvetsiz iş yaptıramazsn. neyse sadete geliyorum. eğer polislerin sicil numaralarını , hangi motora bindiğini , hangi saatte nerede olduğunu biliyorsan bişeyler yakalayabilirsin. yoksa boşa uğraşırsın. ayrıca bimere flan yazdıysan karakola gidip ifade vermen gerek. yoksa kafana göre bimere yazp iş somut hal alınca vazgeçtim demek olmuyor. en kısa zamanda git. karakolda bi çay iç derm.
    6 polis 3 motor vardı azılı suçlu gibi 4 tanesi çok iyi muhabbet süper ama 2 tanesi bir şey demicem allah içimden geçeni biliyor.. arayan poliste gel çayımı iç dedi artık çay mı içeriz bilemiyorum

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polise bak polise ne hale geldiniz milletin gozunde yaziklar olsun. Insan karakola giderken 5 kere dusunur mu acaba tartaklanicak miyim vs diye. Artisler ordusu. Bence karakola giderken 5 degil 15 kere dusunun gercekten sagi solu belli olmaz hic. Eryamanda ki evimin yaninda sehit osman avci karakolu var bu yaz polis polisi sikayet icin gitmisti polis adami oyle bir dovmuslerdi ki ya gozu cikmisti ya da gozunde kalici bir hasar olusmustu, haberlere de cikti zaten. Meslektasina bunu yapan sivile kim bilir ne yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 polis 3 motor vardı azılı suçlu gibi 4 tanesi çok iyi muhabbet süper ama 2 tanesi bir şey demicem allah içimden geçeni biliyor.. arayan poliste gel çayımı iç dedi artık çay mı içeriz bilemiyorum
    emin ol sadece çay içersin. herkes ön yargı ile yaklaşıyor ama sen sıkıntı çıkartıcak hareketler tavırlar sergilemezsen 2. çayı bile içersin sen bana güven yarın git kardeşim
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emin ol sadece çay içersin. herkes ön yargı ile yaklaşıyor ama sen sıkıntı çıkartıcak hareketler tavırlar sergilemezsen 2. çayı bile içersin sen bana güven yarın git kardeşim
    gideceğim zaten sıkıntı çıkaracak bir durum yok sonuçta onlar bana yardımcı olmaya çalışıyorlar onlarla hiç bir sıkıntım yok ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polise bak polise ne hale geldiniz milletin gozunde yaziklar olsun. Insan karakola giderken 5 kere dusunur mu acaba tartaklanicak miyim vs diye. Artisler ordusu. Bence karakola giderken 5 degil 15 kere dusunun gercekten sagi solu belli olmaz hic. Eryamanda ki evimin yaninda sehit osman avci karakolu var bu yaz polis polisi sikayet icin gitmisti polis adami oyle bir dovmuslerdi ki ya gozu cikmisti ya da gozunde kalici bir hasar olusmustu, haberlere de cikti zaten. Meslektasina bunu yapan sivile kim bilir ne yapar.
    o işin içinde başka bi iş vardır emin ol. türkiyede hiç bir polis başka bir polisi dövmez. yıllardır bu mesleğin içindeyim 1 kere gereksiz yere adama öte git demedim. kardeşm rahat duran insana kim ne der ki ? o kadar karakolda çalştm 1 kere karakol içinde birine vuran polis görmedm. artk heryerde kamera var. döveni şikayet edersin. kim vurduysa meslekten atılır. bu kadar kolay bu iş.
    SWAT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)