User Tag List

Sayfa 1/14 12311 ... SonSon
257 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: MERCEDES BENZ e yaziklar olsun

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MERCEDES BENZ e yaziklar olsun

oncelikle basimiza gelen olayi anlatiyim 2013 model yeni a200 amg aldik araci teslim aldigimizda gozden kacan ufak bi detay vardi bunu daha sonra anladik kadranin iceriden cizik oldugunu fark ettik ve bunu mengerlere bildirdik garanti kapsamindan degistirilicegi soylendi buraya kadar hersey normal arac 5000 km geldiginde ise aracta toplam 5 adet kusur meydana cikti ve hepsi fabrikasyon hatasi 1. si sanruftan ses gelmesi servisin dedigi ayaklarinin degistirilicegi 2.si sag camurlugun icinde fitilin cikip kapiyi kastirmasi ve bunun camurlugu sokulmeden yerine takilabilicegini idda ediyolar boyle biseyin mumkun olamicagini resimlerden de sizde gorebilirsiniz 3.su direksiyon kutusunda ses var 4.su aktif motor kaput arzasi 5.si emniyet sistemi arzasi ve arzayida birturlu bulamadilar en son srs modulunun degisiceklerini soyledir bizde aracta hic bir sekilde degisen istemedigimizden araci degistirmelerini talep ettik fakat mengerler boyle biseyin mumkun olamicagini soyledi sizce degistirilmesi gerekmezmi sonucta daha 5000 km de bi arac

鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzerine gidin, dava acin, illa ki inceleme sonucu birsey cikacaktir. bir nakliye faciasi sizden saklaniyor olabilir.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun sıfır km alınan araçlarda bu hatalar çok cak sıkıyor.

Aracın değişmesi çok uzun bir süreç, benim bildiğim aynı arızadan 3 kere servise gidip sorunun çözülememiş olması lazım ayıplı mal olması için. Sonrasında da uzun bir dava maratonu başlıyor.

Servisle iletişimin iyi olup sorunların çözülmesini istemek bu bağlamda daha iyi olacaktır.

Tekrar geçmiş olsun..

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ve cla; bunları 60-65.000'e verseler almam. hayatımda hiçbir zaman maliyet ve satış için üretilen araçları sevemedim. şu da var ki a klasse'de bu kadar sorunu yaşayan belki de tek sizsinizdir. hepsi böyle diyemeyiz ama kalite, işçilik ve üretim nitelikleri zayıf modeller olduğu belli bunların.

geçmiş olsun arkadaşım. inşallah bi sonuca ulaşır ve mağduriyetini giderirsin.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mercedes'in son dönemde çıkardığı araçlarda sıkıntılar baş göstermeye başladı.

çok fazla dillendirilmiyor ama bu işlerin içinde olduğumuz için şahit olduğumuz olaylar oluyor.

üstüne üstlük mercedes'in bazı problemlerinden yetkili servis de anlamıyor. yurt dışından çözüm bekleniyor falan filan.

bu abukluklar yüzünden herkes bmw ye abandı. bakalım ilerleyen günler ne gösterecek ...
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes batı oto ya gidip genel müdür Feridun beye durumu anlatın AlpEren in arkadaşıyım deyin sadece sonuna kadar yardımcı olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun sıfır km alınan araçlarda bu hatalar çok cak sıkıyor.

Aracın değişmesi çok uzun bir süreç, benim bildiğim aynı arızadan 3 kere servise gidip sorunun çözülememiş olması lazım ayıplı mal olması için. Sonrasında da uzun bir dava maratonu başlıyor.

Servisle iletişimin iyi olup sorunların çözülmesini istemek bu bağlamda daha iyi olacaktır.

Tekrar geçmiş olsun..
    daha 5000 de bu sorunlari cikartan arac ileride daha neler yasaticak belki mercedes hatasini anliyip araci geri almak yerine kalkmis birde garanti iste bu sepepler icin var demesi beni hepten deli etti. ustelik 2 gun boyunca arzayi cozemediler bile guya almanyaya yazi yazmislar almanya srs unitesinin degistirilmesini talep etmis bizde hic bir sekilde aracta degisim olmasini istemiyoruz diyip araci bugun servisten alip dava acmayi planliyoruz
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence hepsi kolay giderebilecekleri sorunlar. bence kaporta aksamından bişey değişmeyeceği süre diğerlerini takıntı etmeyiniz.

sorunu çözsünler keyifle binmeye devam edin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha 5.000de olan bir aracın 1 değil 5 kusur çıkarması kabul edilebilir birşey değil. Hukuki olarak sonuna gidin, mutlaka çözüme ulaşacaktır. Geçmiş olsun.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes batı oto ya gidip genel müdür Feridun beye durumu anlatın AlpEren in arkadaşıyım deyin sadece sonuna kadar yardımcı olacaktır.
    tskler ama almanya ilede gorustuk onlarinda arac degistirmenin mumkun olamicagini soyledirler bu olay mahkemede son bulucak gibi gorunuyor
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence hepsi kolay giderebilecekleri sorunlar. bence kaporta aksamından bişey değişmeyeceği süre diğerlerini takıntı etmeyiniz.

sorunu çözsünler keyifle binmeye devam edin.
    degisen her parca serviste kayit altina aliniyor bence buda deger kaybina yol acar
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı team_k20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tskler ama almanya ilede gorustuk onlarinda arac degistirmenin mumkun olamicagini soyledirler bu olay mahkemede son bulucak gibi gorunuyor
    Araç değişimini bilemiyorum ama diğer hersey için yardımcı olurlar.. Yetkili servis orasıda sonucta..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaporta olsa haklısınızda srs garantiden değişti diye bir aracın değeri benim gözümde düşmez. çünkü bir hasar değil kaza değil bela değil.

sadece bir arıza. ben komple motor sıfırlattım. aracın değeri düşeceğine aksine arttı
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde araci goturdugumuzde mengerler satis sonrasi muduru araci teslim almiyodu neymis efendim saat 5 olmus o saatte araci teslim alamazlarmis dedik hanfendi aracta SrS arzasi var oldu ben burdan ciktim ve bi arac bize carpti ve airback acmadi ne olucak ? evet doru soyluyosunuz dedi oyle teslim aldi anlicaginiz mengerler bitmis...
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaporta olsa haklısınızda srs garantiden değişti diye bir aracın değeri benim gözümde düşmez. çünkü bir hasar değil kaza değil bela değil.

sadece bir arıza. ben komple motor sıfırlattım. aracın değeri düşeceğine aksine arttı
    camurluk sokulucek ?

sanruff ayalari sokulup degisicek

kadran sokulup degisicek

1 tane degilki degisen
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki abartı gelicek ama
    Kusurlu bir arabayı sıfır diyerek satmak dolandırıcılık değilmidir ?Sadece ufak birşey olsa sunroofun ayakları gibi çözülür eyvallahda emniyet sistemi gibi motor arızası gibi şeyler kabul edilemez.
    Siz zaten kafam rahat olsun sıfır olsun benim olsun diye almışsınız.Böyle olacak olsaydı 2.el alırdınız ? Bilginiz olsun aynı sıkıntıdan servise 3 kere giderseniz araç değişimi isteme hakkınız var.Servis kayıtlarını mutlaka elinizde tutun.Gerisi zor iş değil zaten.

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araci servisten almadan once, Almanyaya ve mercedesin Turkiyedeki butun mudurluklerine aracin degisimini talep edin, servisede aractan sogudugunuzu bildirip tekrar kullanmak istemediginizi bildirin, arabayida servisten cekici ile aldirip, mahkemeden her turlu hakkimi savunacagim diye bildirin bence. Mercedes ole saka degil bu 5 kusur birden 0 km aracta olmamali.

Edit: imla
    bbm pin :2B244451

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buna benzer bi konu basimiza geldi 2003 yilinda.ford tourneo connect almistik daha yeni cikmisti o sene. bi kac problem yasadik sikayet uzerine en fullunu hediye etmislerdi.bunu ford bile yapabiliosa bence mersonunda arabayi geri alip yenisini vermesini beklerim acikcasi.ki sonucta mercedes..
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunuuus araba mindar olmus 20 lira verim ugrasma bosyere
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)