User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Finans bank ta çalışan arkadaşımız var mı?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Finans bank ta çalışan arkadaşımız var mı?

Arkadaşlar finanstan 2 kredi kartım var , birinin tarihi geçtiği için yenisi eve geldi , diğeri gelmedi.Eve gelen GO için şifre , gelmesini beklediğim Üniversite kartı içinde yeni kart talebinde bulunmam lazım.

Üniversite kartının borcunu tarihi geçmiş kartla ödeyemediğim için şubeden ödedim , bu sıradada iki kartım içinde şifre ve yeni kart taleplerimi bildirdim.Fakat bu taleplerin telefonla alınabileceğini söylediler

Müşteri hizletlerini aradım , Kart no ve şifre istiyor ısrarla.Şifre bilmediğim için ilerleyemiyorum.Eldeki tarhi geçmiş kartın numarasını yazınca yanlış işle yaptınız , telefonu kapatınız diyip iptal etti görüşmeyi.Kayıp çalıntı ile bir operatöre bağlanayım dedim , yine kart no ve şifre istedi , Ahmet Saraçoğlu deilseniz 1 e basıp tc kimlik yazın dedi , tc yazdım , ordanda şerefsiz tanıyınca ''Sayın Ahmet Saraçoğlu , lüften kart no ve şifre yazın'' diyorAçıkçası nefes alan birlyle bir türlü diyalog kurup taleplerimi oluşturamadım.Finansta kimse var mı bizden , ne yapmalıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 2 6 2 yi dene bakalim.. Mt ye ulasiliyormus

Kaynak: google

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)