Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı
benmde dış etlerım çok hassas, dışımı fırçalarken bıle kanıo yada sımıt yerken sert tarafı dış etıme değerse canım çok acıo..
dışçıyı bırak ben aşı zamanı okuldan kaçıodm :D kımse bulamıodm benı..
dış etımde apse oluştu bende nanelı colgate plax ıle gargara yaptım ve dış etımın açık olan kısmından ıçıne gıttı, gozlerımden yaş geldı o derece canım yandı :D dış etlerım şışmeye başladı mecburen gırış kattakı dışçı komşumuza uğradım :) koltuğa yatmak ıstemedığımı en baştan açık açık soyledm :) bı kaç ılaç verdı, ağrı olursa tuzlu su ıle ağzını çalkala ve 3 gun sonra kontrole gel dedı, neyse 1 hafta geçtı :D dış etlerım ağrımaya başladı bışy çığneyınce bıle sızlıodu, artık çorba ekmek yemeye başlamıştım :) olacak gıbı deıldı, aşağı doktoruma ındım benı bu dertten kurtar dedım.. :D
amelıyat olacağımı soyledı. "neeeeee amelıyat mı?" dıe tepkı gosterdım ıstem dışı.. :D
nyse sonuç olarak dış etlerım ıyıleşmedı ve amelıyat ıçın randevu aldım, o buyuk gun geldı :D rahat olmamı kendımı kasmamamı soyledı (artık nasl kastysam kendımı:D) dış etlerime sprey sıktı 1 dk snra dış etlerım uyuşmaya başladı 2 dk snra dılımı ısırdım hıssetmedım :D snra ığne yaptı ondanda bışy anlamadm :D ne kdr surdu hatrlamıorm ama bıttığını soyledı ve kalktm koltuktan..
bu arada güzel bı asıstanı vardı doktorumun :D bende yalandan çok canım yanıo elınızı tutabılırmıyım dedım ahhaha :D sıkı sıkı sıkmıştım kızın elını :D bu arada 2010 yılında amelıyat olmuştum..
1 hafta sonra dıkışlerı alcaz dedı, dış etının ıçınde kalan dıkışler zatn orda kaybolup gıdecek, dışarda kalanları kesıcez dedı, 1 hafta sonra gıttım gene sprey sıktı ve dışarda kalan dıkışlerı kestı bıttı gıttı.. :)
korkulacak bışy yk cıdden, ıstersen kulaklığını tak telefondan muzık aç dınle o derece rahat :D hem sıkılmamış olursun hemde zmn çabuk geçer.. ;)