tabi canım o konuda haklısın.anladım demek istediğini.bizde olmaz yamuk.yapılmasını istemediğimiz şeyleri yapmayız :)
Printable View
bide amasra ve inkumu gıbı sahilleri war:) bı mınubus ordasın;)
400 se öğrenciye 500 :D
fazla pahalı değil kiralar aslında
:D npalım katlancaz artk. ıklımı nasıl oranın ınsanları nasıl suc oranı nasıl :) sorular bıras fazla oldu kusura bakma.D
herkese hayırlı olsun.
iklimi yazın sıcaktan ölecek gibi olursun izmirle arasında hep5-6 derece oynuyor haftada iki gün gidip geldiğim için biliyorum
suç oranı yok
var olanlarda bizim peşimizde değil anlarsın bu ara temizlikler olmuş burada gazetelerden okudum
insanları iyi. bir lokantada markette bile rahatlıkla muhabbetler yapabilirsin sonuçta ege insanı
cok sagol burak bılgılerın ıcın ;)
herkese hayirLi oLsun başarilar
herkese hayirli olsun.... bir ay önce üniversiteden mezun oldum çok duygulandım valla... yaşlanmışız :P
izmir- aydın kazanan varsa herturlu ev destegı heseyde yardımcı olurum:)
aydın dıdım :D yardım beklıom:D
yaw hala cozemedım su tercıh ısını tercıj yaptık ama nereye gıdecegımızı nasıl yapıoz cozemedım :D
se tercıh yapmadınmı?
tamam öğrendım sımdı :) bahcesehır otomotıv olmus benımkı :)
msn eklesene gknb85@hotmail.com
Sakarya yi kazanan hec yoq mu yaf :D
ege üniversitesi rdyo sinema tv:D:D
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun...
bende ankara atılım üniverstesi grafiktasarım bolumu oldu warmı ordan olan:D
unıversıte hayatının tadını cıkarın valla sımdı aklıma gelıyorda cok uzuluyorum gecen gttım 4senelık esyalarımı topldım geldım cok koydu keşke dedım 1 sınıfta olsam ogrencılık bambaska anne baba yok eve kızmı atarsın partymı yaparsın tabumu oynarsın pokermı muzıkmı acarsın usttekı ev sahıbının dırdırları of hepsı cok komık:):):) yemekelrde cabası makarna pılav fıx yemek :)kız arkdaşlar varsa tabı yasadın gelır yaparlar vay bea bunu yasamak farklı hepınıze basarılar:)