Yaklaşık 2 ay önce karşımda ki binada avukatlık bürosu soyuldu.5 adet bilgisayar, 2 tane para kasası, 2 tane plazma tv filan.. Bir de üstüne oturup adamcağızın viskisini yudumlamışlar, şişeyi ve bardakları bırakmışlar.Polis tabii ki hiç bir şey bulamadı, 10 12 gündür apartmanın altında beslediğim sokak köpeği gece saat 3:00-3:30 sularında havlamaya başlıyordu ve 5 e kadar susmuyordu.Bende uykusu hafif bir insan olduğum için balkona çıkıp mama atıp susturmaya çıktığımda tabi etrafta hiç kimseler yok, 3-4 gün önce mahallede 3 arabanın bagajını patlattılar yine bilgisayarlar filan gitmiş, dün sabah arabaya bindim baktım benim cam fitilleri içine girmiş, yalnız buraya dikkat kıvrılmamış, içine itilmiş resmen.İndim yolcu kısmına baktım o da aynı.Anahtarla zor düzelttim oraları.Evim hemen aracımı koyduğum yeri görüyor.Ne gibi önlemler alabilirim? 2.kat olduğum için çok yakınım hatta, kamera koymayı düşünüyorum şuan.Ama alternatif olarak başka seçeneklere açığım.Okuduğunuz için teşekkür ederim