İşte herzaman düşündüğümüz gibi olmuyor maalesef..
Printable View
GÜncel olsun
su konu ep3 typer vs polo gti stage 2 olsaydı suan 568.cı sayfadaydı pes dıyorum baskada bısıy demıyorum ...bende yarın elımden geldıgınce gerekenı yapıcam inş
mail atıyorum atıyorum dönen yok, en iyisi yarın telefondan aramak olacak..
Güncel olsun...
babasının numarasına ulaştım sonunda,
0537 277 7359
oktay
elimden geldiğince bir miktar para göndermiştim. yeterli para toplanmadığını görünce üüzldüm ve neler yapabilir diye düşündüm. Şu an okuldayım. öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime konuyu açtım. herkes ellerinden geldiğince yardımda bulunuyor. özellikle öğrencielrimden 20tl veren de var 1 tl de veren de var durumlarına göre. canlarım benim...
bunları tabiki kendimi övmek için söylemedim. sadece bir örnek, çevreden arkadaşalrdan toplanan 5-10 tl ile damlaya damlaya göl olabilir...
Şu an biriken meblağ'da işlerine yarar belki ama biraz daha birikmesi taraftarıyım.
Ama tabi kendi başıma karar almakta istemiyorum. Herkes derse ki bekleyelim biraz daha bana göre daha iyi olur.
Sıkıntı yok kardeşim. Dediğim gibi aysonu *****. Herkesin cebinde nakit olmayabilir.
Rolling yapan ve ayrıca supersport araç sahiplerinden de yardım bekliyorum açıkçası. :o
Herkesin ufakta olsa tuzu olsun isterim..
Güncel....
aynen herkes 1inde aliyo maasini bncede bekleyelim
ben dün gece gönderdim ama geldimi gelmedimi bilmiyorum
Güncel diyelim önde olsun konu..
Mebla ne kadar oldu?
memlayı ben de merak ettim.
Şu an sadece 1900TL :(
maaş alınca yatırabilirim eğer para toplanmaya devam ediliyorsa
cok kotu bı durumdayız gercekten :(
iban varsa bana özelden gönderebilirseniz karınca kararınca ben de bişiler göndermek istiyorum.
Teşekkürler.
Dün gece gönderenlerden 1 kişiye geri dönüş yaptım.
İsimden nick çıkaramadığım 2 kişi var. Onlarda bana geri dönüş yaparsa sevinirim.
Güncel olsun.....
Bugün ufaktan bi kıpırdanma var :)
ayın 1 den sonra daha çok olacaktır inşallah.
Sanırım yapacağımız yardım ile ilgili Valilikten izin alınması gerekiyormuş.
neden ki?
Carolita1907´isimli üyeden Alıntı
Hesap No > 432-6645163 Garanti Bankası Sefaköy Şb.
Iban No > TR88 0006 2000 4320 0006 6451 63
Kaan KILIÇKAYA
----------------------------------------------------------------------
güncellemiş olayım..
bende ay başını bekleyenlerdenim..
Uyulması gereken bir prosedür var mı diye Kaymakamlığa mail attım. Bakalım nasıl geri dönüş yapacaklar.
Arkadaşlar,
Biraz önce Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürü ve Vali özel kalemi ile görüştüm.
Bebeğin bütün hastane masrafları Devlet tarafından karşılanıyormuş. Yani sağlık sigortası var. Masrafları Devlet karşıladığı için de Kaymakamlık nezninde resmi bir yardım kampanyası başlatılmamış..
Ama özel kalemden aldığım bilgiye göre ailenin maddi durumu gerçekten iyi değilmiş. Sizin yapacağınız yardım ailenin ihtiyacını karşılayacaktır dedi.
Ben bu kadar bilgi aldım. Şu an için biz ufaklığa değil aileye yardım yapmış oluyoruz.
Bilginiz olsun.