Allah yardımcıları olsun.
size düşen diğer 3 hediyeden birisini bana paslamak ister misiniz?
Printable View
Allah yardımcıları olsun.
size düşen diğer 3 hediyeden birisini bana paslamak ister misiniz?
Bırlıkten kuvvet dogar arkadaslar,ayrıca Samsun'da ıslerımın bır kısmı oldugu ıcın,hem lojıstık hemde kısısel yardım hersekılde olur ;)
Bır cok sey bırlık olarak cozulur,hele bırlıgımızın degerını cok ıyı bılmemız gereken gunlerde....
Edıt: Tabıkı,Luca55'e de yazmıstım,umarım kımsenın onunu tıkamamısımdır dıye. Sanırım esofman ve spor ayakkabı ıkıser tane,bırını alın derım?
5 mektup daha gelecek onlardan bırısını secebılırsınız sızde.benımkılerın hepsını aldım ben evde saklıyorum hedıyelerını.tesekkur ederım.
Murat abi şuan eksık yok, 5 mektup daha gelecek. senın kısmetınde onlar varmış dıyelım biz. Birlik olma konusunda da sana sonuna kadar hak verıyorum sadece farkında degılız dıye düşünüyorum.
Tüm hediyeler dolmuş :( Yarın yeni mektuplar gelecek dedi luca55 nickli abi, haber verecekmiş bize :)
Saygılarımla
edit..........
Yapılabilecek her türlü desteği yapmaya hazırım. Özelden de bildirebilirsiniz . Allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun sizlerin yardımlarınızı da kabul etsin..
Gelicek mektuplardan birini sen(LUCA55) seçerek bana pm atarsan sevinirim allah senden ve yardım edenden , içinden geçiren herkezden razı olsun..
Gelecek mektuplardan birini de ben ustlenmek istiyorum.Lutfen geldiginde bana da pm gonderir misin?
Kanka gelen mektuplarda haberdar et. 2 cocugum VAR ayatimdaki en buyuk korkum onlardan ayri kalmak. ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN...
Murat abi gelecek mektuplardan birini aldim haber bekliyorum gucum nispetinde bir kardesimi bende sevindirmek isterim allah hepsine acil sifalar versin ve ins hayatlari boyunca hep mutlu olurlar
Şu birlik beraberliği görünce insan gurur suyuyo gerçekten. Helal olsun bize :)
Aybaşında eğer mektup gelirse üstüme düşeni layıkiyle yerine getirmeye çalışırım.
dostum gelecek olan listeden birini mutlaka bana ayır.. olmadı başka planım var özelden yazıyorum.
Arkadaslar mektuplar geldıkce hepınıze pm ile ulaşacagım. Aklımdasınız. İşin açıkcası ben bukadar destek cıkacagını dusunmemıstım oyuzden az sayıda mektup almıştım yenılerı gelınce ekleyecegım.Allah razı olsun hepınızden.
Sefa ÖZCAN, Ferit ÖZTÜRK ve site üyemizin kargoları ulaştı elime bilginiz olsun arkadaşlar. organizasyona katılmak isteyen diğer arkadaşlarım yeni mektuplar gelince size özelden ulaşacagım,aklımdasınız.
Murat YILDIZ ve Ulukan KAMBUR kargoları elime ulaştı
Yeni mektuplarda bende pm alabilirmiyim lutfen
Luca55 benide bilgilendirirsen sevinirim.