16 sene önce otubüs duragında yaz kış demeden 1,5 sene hergün üşenmeden o kızı görmek için işe okula 1 saat erken gitmeyi akşamları ise aynı otubüse binebilmek için, 1,5 saat durakda beklediğim o kızı özledim, diyesim var.
DRİLL
Dr.Ecu
De gitsin be abi yatıp kalktıklarımdan çok bende böyle masum aşkları her zaman özlemişimdir
#RenaultSport Clio-R
cipslerdeki bedavayı elleyerek bulmayı,ısınan atarinin adaptörünü buzluğa koymayı vs vs bir çok şeyi..
çalışmadığım zamanları daha çok küçük olduğum zamanları caprisun içicek aldıklarında havalara uçardım hayatan bir haberdim ne güzel kendi işime geçince annemle her ay sonu ve başı ödemeleri düşün onu düşün stres ten genç yaşta kafayı yicemiki sene önceki kız arkadaşımı özledim daha da zaten hayata başka bir şey aramadım hee birde alexli fenerbahçeyi çok özledim bee
![]()
Kemik jantlı bmx bisikletimi,
İnşaat tuğlasının içine torpil koyup patlatmayı,
İnce plastik boru alıp içine ince külah yapıp onu üfleyerek 5 e 5 maç yapmayı,
9 taş (tombik) oynamayı,
Mahallenin abilerinin muhabbetlerini dinlemek için koşa koşa markete gidip onlara sigara almayı,
Export satılan murattiyi,
Lisede arka bahçede 1 sigarayı 10 kişi çevirmeyi,
Köyde salak salak tavuk kovalayıp horozu görünce topuklamayı,
Gece geç saatte yayınlanan tutti fruttiyi,
ohoo saymakla bitmezbaya da alakasız şeyler özlemişim
![]()
bende herşeyi özledim be sabahtan akşam ezanına kadar sokakta oynamayı akşam ezanı okununca annemi camdan dakikalarca bağırtmayı capri-sun patlatmayı atari oynamayı sulugöz çiğnemeyi bmx bisikletimi vs vs say say bitmezstarın parlament gecesi sinemasımı ne vardı onun giriş müziği yalan rüzgarı show tv nin sinir bozucu sesler çıkaran giriş müziği michael jackson klipleri ve konserleri sabah çizgi filmlerini geldikçe geliyor
![]()
bizim zamanımızda ne güzel çizgi fimler olurdu pepe ben10 felan gibi saçma şeyler yoktu bi tusubasa vardı mal gibi bakardık topa nasıl vuruyor diyekanal d de lise defteri vardı show tv de serseri ekmek teknesi heredot cevdeti
özlüyor ağalar insan böyle şeyleri
![]()
#RenaultSport Clio-R
Çocukluğumu diyebilirim... Keşke geri dönebilsek
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
İlk üye olduğum E30 forumunu , forumun buluşmalarını , forumdaki saygıdeğer abilerimi özledim
Öğlen sıcağında bisiklete binmeyi özledim
Tofaş taksileri özledim
Sokağımdaki okul öncesi ortamımı özledim
Leblebi tozunun boğazıma kaçıp gözümden yaş gelene kadar öksürtmesini özledim
-Çocukken ''aldım,verdim'' yaparak mahalle maçı kadrosu oluşturmayı
-Mahallede sevmediğimiz büyüklerimizin evine gidip,zillerine basmayı
-Bisikletlerimizin arka tekerine kola şişesi sıkıştırıp,egzoz sesi çıkarmayı
-Kardeşimizi,sevdiğimiz arkadaşımızı bisikletin önüne bindirip gezmeyi
-Bayramlarda ev ev dolaşıp şeker toplamayı
-Toprakta,kumda araba sürmeyi
Kısacası çocukluğumu özledim
Sıyah beyaz renklı bı sakız vardı şekerli. Çiğneyince siyahlaşırdı tadıda çikolatalıydı bayılırdım onu çiğnemeye çok özledim onu.
2005-2007 arasındaki CRX-Club forumunu ortamını
Bide annem abimi ders çalıştırırken sehpaya çıkıp zıplayarak ses çıkartıp dikkatlerini dağıtmayı ardından annemın benı kovalamasını özledimÇocukken ne iyidi ya
DR. OWL
3gün bayramın,akraba ziyaretine yetmemesini..
Eskiden 3 güne sıgmayan zıyaretlerın;sımdı,bayram namazı sonrası 15 dk mezarlık zıyaretıne sıgması vs..
Bir aralar ankara7.com vardı ankarada bahçeli 7 nin sitesi buluşmaları vs güzel bir siteydi![]()
#RenaultSport Clio-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)