Yakit problemi yoksa hic dusunmeden rx8 al . Sehir ici 20 litre.civari yakiyor diye biliyorum karisik kullanimda. Kmde 1 lira nerdeyse bunu goze aliyosan yagini da problem edicegini sanmiyorum
Printable View
Yakit problemi yoksa hic dusunmeden rx8 al . Sehir ici 20 litre.civari yakiyor diye biliyorum karisik kullanimda. Kmde 1 lira nerdeyse bunu goze aliyosan yagini da problem edicegini sanmiyorum
Aren'den güzel bi anlatım. Kafanda soru işareti varsa bi oku :rolleyes:
http://www.techturkey.com/forum/7073066-post1.html
Gönlüm rx8 den yana ama mantık polo diyor. :D
Rx8 le gti kiyaslamasi biraz alakasiz gibi geldi rx8 ile girilecek aksiyonlara gti ile giremezsiniz
Siniflar da farkli rx8 daha sportif daha dikkat cekici ama
Diger secenekler arasinda tercih yaparsaniz bence ibiza cupra
Ben 10 daha koymaya çalışır s2k alırım mis gibi binerim
eski bir rx8 kullanıcı olarak eğer ilk araban ise wankel hakkında bildiklerin sadece kulaktan dolma bilgiler ise ve de araştırma yapmayı sevmiyorsan rx8 alma..
diğer arabalar hakkında bilgim yok. he bir de benzin yakıyor rx8 öyle güzel yakıyorki...off..
s2000e istanbulda mis gibi binemezsin.
Caddeye gidemezsin,sahile çıkamazsın.Gideceğin rotada polis var mı diye düşünürsün.
Her çevirmede banko durdurulursun,yolda doblolardan fiorinolardan saçma salak hareketler izlersin.El kol yapan çok olur.Üstüne kıran çok olur.
Yanında kız olsa gezilmez ayılar bönbön bakar,ara sokağa kuytuya park edilmez(Okan abinin tentesine bıçakla çarpı yapmışlardı). Facebookta,instagramda vs aracınla ilgili foto video paylaşırsan arkadaş listen gereksiz insanlarla direk x2.
Salak sepet sayfaların fotoğraflarına etikletlenirsin.
Ha bunlar hoşuna gidiyorsa al derim.
Zevkli araba ona diyecek lafım yok.
gönül hızlıdır diye Cupra diyor fakat içi inanılmaz boş bi araç. Bu seferde Polo diyor, bu da Cuprayı daha geçemedi :) (agırlıgından dolayı)
Rx-8 başka bi dünya...
cupra biraz dolu olaydı eyiydi :D :D
S2k alacak olanların kaçı bunları umursuyor ki ?
Bugun egzoz takıp gezdiğin birçok araçla çevirmede durdurulsun zaten s2k ya has bişey değil bu.
Bızım memlekette kaldırımda yürüsen bile etrafındaki ayılar bakacaksa her kıza bakar zaten.
Kaldı ki aracımın dikkat çekmesi ışıkta lambada duranların bakması hoşumada gider.
Face de arkadaş listeni seçmekte sana kalmış bi durum eklemeyiverirsin. Saçma şeylerede etiketleyenıde 1 uyarırsın 2. de engellersin geçer gider.
Kısacası şuan s2k alcak param olsa şu yazdıkların aklımın ucundan bile geçmez dışarının ne düşündüğü - düşüneceği gram umrumda değil kendi yoluma bakarım. Sadece arabama zarar vermesınler yada zarer verirken yakalamıyım yeter
Babam müsade etse 1 dk düşünmeden ilanlardaki dopdolu kırmızı cuprayı alırım, şimdilik sadece favorilerime almakla yetindim :)
yakıtı problem olmayacaksa rx8 güzel araba motorunada gerekli sıvılarını vs katarsan ilgilenirsen uzun süre binersin hiçbirşey olmaz.
Arkadaşın konu açılmışken soruyum bende müsadesiyle önerebileceğiniz temiz ibiza cupra varmı 40-45 aralığında
bi cupra sahibi ve fanatiği olarak rx-8 diyorum.Çünkü iki araçta gerçekten birbirinden alakasız.rx-8 başka bir dünya
Bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay ya :)
1- Cupra'nın donanım paketi diye birşeyi yok, standart halde full geliyor. Sadece cam tavan ve navigasyon alabiliyorsunuz.
2- Fabrikasyon olarak GTI kilosuna rağmen biraz daha hızlı.
not: Cupra 2013 kullanıcısıyım.
Connecting site...
En iyi hothatch..
ben o paralara evo6 tme veya evo9 kovalarım direk olarak :)