adama rx8 aldırcaksınız ıllakı :) bu degerler cıddı mı ya ? :) r3 mü senınkı?
Printable View
benim 106 60 krş yakıyr şehir içi
47krş u Türkiye'demi yakıyorsunuz?
Ben daha ömrümde duymadım öyle bi rakam.
Yanlış anlama dalga geçer gibi sormuyorum, ciddi anlamda şaşırdım hesaplamanda yanlışlık olabilirmi?
Ben s2000le min. 43 max. 60 krş yakıyorum.
Eğer rx8 47 krşlara düşüyorsa çevremde alıcak 3-4 kişi çıkar.
Biz rx e 70 krş altını yaktıramadık.
ben stock sekılde kıcımı yırtsamda 70 kurusun altında inemedim 45 kurus fazla iddalı
5500 km RX8 r3 kullandim ecutune olmadigi icin stock bindim karisik 80 kurus yakiyor ibiza ve gti ile kiyas kabul etmez r3 un yaninda hic biseyler
Artik ecu tune yapiliyo dun ilk defa bir R3 e ecu tune yapilmaya baslandi artik hizli ve az yakan rx ler gormek mumkun :D
Ne kadar az yakacak ki sizce?
RX8 R3 mükemmel bir otomobil bence, GTI veya Cupra ile kıyaslanmaz.
Yakıt konusunda sorunun yoksa direk tercih edilebilir.
GTI ve Cupranın istanbulda 40 kuruş altı yakmadığını düşünürsek 60 70 kuruş yakan bir R3e binilebilir.
2006 model, r3 değil dediğim değer 1.5 sene önceye ait ve tamamen şehir dışı kullanım min. yaktığım yakıt aşırı kasarak oldu tabii kı. şuan ortalamam %70 ş.dışı 60-65 krş yakıyorum tamamen stock araç. ayrıca 47 krş hesaplamadan önce buji bobin ve kabloları akü lastikler v.b yeni değişmişti bunların yakıta aşırı etkisi var.
herhangi bir yanlışlık yok hesaplamada şuan uzun yolda kasarsam 55 krş civarı yaktırırm kasmadan 60-65 civarı yakıyorum. tamamen kullanmayla alakalı bir durum. ş.içinde asla gazlamam uzun yolda gazlıyorum. bazen haftasonları çıkıyorum 1-1.5 lira yaktığımda oluyor.
Rx8 cok yakiyor
1.4 tsi dsg 180 ise az yakiyor ama yag yakip dsg den surekli vuruntu geliyor
Iki aracada sahip oldum.5000 km tsi 2000 km rx8 kullanimi ile tecrubelerim bu sekilde
Mantık olarak Polo.
Bu saatten sonra sıfır gti almak mantık dışı.GTI ı alırken de iyi bir şekilde bakmak lazım dsg sine özellikle motorda birşey olmaz kolay kolay.Yağ yakmasını bi süleyman bi ben dert etmiyoruz heralde :D yakarsa yaksın helal olsun abi, yağ masrafı deseniz spor araçlardan her türlü az yaktığından her türlü 10 kere amorti ediyor.Üstüne yeni bir araba.GTI ve Cupra mantık evliliği.Rx8 ise gerçekten keyif arabası.Az km yaptığımdan bir sonraki düşündüğüm araç.Bose ses sistemi recarosu manuel olması rwd olması bambaşka.Fakat tüketimi çok ciddi.Üstelik GTI ı aratmayacak yağ sıkıntısı var tüm olay yağ yakma olayıysa yani.Sakin kullanımda 30 kuruş hardcore basmada 55 kuruş yakıyorum ben bugünün hesabıyla (97 oktan)
Ay sonunda depoyu fullediğimde km hesabında 38-39 kuruş arası çıkar hep.Genel anlamda efendi kullanırım az sıkarım.
Fakat emin olduğum birşey varsa oda rx8 lerin piyasasının bu denli düşük olmaması gerektiği.
gti da goruntu yok. ıc donanım olarak cupra kotu
keyıf goruntu ıc tasarım surus zevkı kullanmıs bırı olarak rx8 r3 tavsıyem