HGS Borç Sorgulamada 50 lira ceza görünüyor Adanada kaçak geçmişim hatırlamıyorum. 1 haftayıda geçti,şimdi ben HGS hesabıma para yatırsam o ceza silinir mi yoksa gidip 50 lira cezayı mı ödemem gerekiyor?
Biz oto kiralama işi yapıyoduk bi araç köprüden kaçak geçmişti 44 tl cezası vardı 10.gün bankaya 20 tl yatırdık normal geçiş ücretini kesmişti çok geç olmadan yatır 15 gün diye biliyorum ben ama belki değildir
https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/violation.jsf
Buradan sorgulayabilirsin, HGS hesabına yatırırsan çekiliyor.Ben hiç gidip yatırmadım hep hesaptan aldılar
FOR US BY US
[/CENTER]
ceza sana aitse ödersin ama o tarihde oradan geçmediysen mail at bende öyle bi durum oldu.
hatta aradan kendi cezam olanıda silmisler bakiyemden düşüp.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şimdi baktım.Geçen kaçak geçiş yazmıştı ancak içinde bakiyem vardı.Sanırım otomatik düşmüş..Cezanız bulunmamaktadır diyor
'hgs@ptt.gov.tr' adresine
34xxxx / Etiket Seri Numarası : xxxx aracımla , yapms olduğum 09/06/2013 tarihinde ki geçişde kaçak geçiş cezası uygulanmış. Cezayı yeni farkediyorum bu sebeple mail yazıyorum. Bu geçişde hesabımda bakiye var yada en geç 7 gün içinde bakiye yatırılmıştır. Gerekli incelemenin yapılım hatalı işlemin düzeltilmesini rica ederim saygılarımla.
bunu yazdım doğaçlama
maili ağustosta attım adamlar aralıkda döndü yanlız öylede bi durum var![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yanlız soyle bır problem mevcut bende, 34GC2290 plakalı aracıma ıkı tane HGS kayıtlı, cam fılmınden oturu ılk takılanı cıkarmıstım. 2.sını kendı adıma yaptım. hazıran 13 tarıhınde ılk hgs takılıydı, onun serı numarasını kayıtlı olan kısının adını soy adını vererek ptt'den ogrenebılırız dımı ?
Iyi yapistiriyorlar valla daha gecen gunde eve ceza geldi yilin 2 ayini devlete calisiyoruz
Toyota Forever
benim araca eskiden kalma 4 tane görünüyor.
birde ben 23 subat pazar gecmişim kaçak olarak görünüyor ama ekranda para cektiğini görmüştüm.
sonra 25 subatta bakiye bitti ve kaçak geçmiş oldum köprüden
ardından 3 mart tarihinde yeni hgs cıkarttım köprü vs gorunmuyor ama 23 subattan bir ceza var sistemde buna itiraz nasıl ederiz eski cezaları nasıl sildirirm birde bu 7 gun muhabbeti ctesi pazarlarıda sayıyor mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)