Allahtan ailesine ve yakınlarına sabır,hayatını kaybedenlere rahmet dilerim.
Printable View
Allahtan ailesine ve yakınlarına sabır,hayatını kaybedenlere rahmet dilerim.
Mekanı cennet olsun, merhumun ailesine de sabır dilerim :(
Kurfalıda oturuyoruz biz dediğim gibi ev sahibimin oğlu yan dairemde oturuyorlar.
ARkadaşlar yarış meselesi bilgi kirliliği ve reyting olayı bir de sahil yolunun yarışla adı çıkması meselesi tgrt haberdeki polise sordular yarışmıydı hayır dedi mobesalardan baktık ama şu an basına verilemez dedi.
mekanları cennet olsun allah geride kalanlarına sabır versin çok kötü olmuş
Evet maalesef seyrettiğim tüm kanallar yarışıyorlardı olarak haber yapıyor, mobese görüntüleri verilse de bu hata düzeltilse.
allah rahmet eylesin fakat yarisma ihtimalleri cok yuksek gibi geldi bana
nerden bileyim yazilimlimiydi degilmiydi o saatlerde oradaydim zirt pirt gazlayanlar vardi dogal olarak boyle dusundum
Arkadaşlar yazılım felan bişey yok arabada ekstra sadece cam filmi vardı onuda yazın mahallede polis söktürdü bu kardeşlerimin işi olmaz arabada müzik sistemi vs de yok üstündeki jant bile bayiden aldıkları yarış olayı hikaye
yaris derken ikisi yarisiyo diye kastetmedim bmw sanirim digeri karsi seritte gazliyodur bu tarafa gecip vurmustur falan onu kastettim
Allah rahmet eylesin
sahil yolunda giderken gerçekten ürküyorum heran biri karşı şeritten uçucak gibi
allah rahmet eylesin.
Şimdi bende videoyu izledim ve bu kaza nasıl olmuş akıl sır erdiremedim.
Benim düşündüğüm BMW Spin atıp durmuş. Kia çok hızlı geldiğinden direk kaçamamış ve patlamış. Ben böyle düşünüyorum. Kia'nın çok yüksek süratte geldiğini düşünüyorum. BMW karşı şeritten uçmadıysa bu hale gelmeleri için 1 tanesinin duruyor olması lazım çünkü. Bu durumda BMW duruyor demek ki. Kia çok rahat 150-160'la geliyormuş bence.
yarıs olayı bana mantıklı gelmiyor bmw sürücüsü sanırım 53 yasında olan dede ne işi olur sahilde yarış yapmakla
gece yol boş oldugundan hızlı seyredip kontrol kaybı gibi geldi bana
birde sipin atıp kafa kafaya çarpışmak nedir nasıl denk gelmiş o koca yolda ve nasıl bu kadar hasar olusmus
sanki karsı seride geçip orda ters istikamette gelen aracla carpmıs gibi hasar oluşmuş
Yiğitin cenazesi bugun öğlen pendik irşad caminden kalkıcakmıs mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına Allah sabır versin
Bence kia yüksek hızdan kontrolunu kaybetti karşı seride geçip bmw ye kafadan girdi.Kia fena olmuşda bmw de iç kabinde o kadar hasar yokken nasıl hayatını kaybetmişler hayret ettim.Kemer takılı değildi herlade.İçinde saga sola vurdular.. Üzücü bir durum.
Arkadaşlar dün Soner kardeşimi ebedi yolculuğuna uğurladık yiğit kardeşimizin adli işleri vardı sanırım cenazesi dün olmayacaktı emin değilim.
Aileyede soramıyoruz o durumda ama akrabalardan biri bmw döneceği yeri gecip ters bir yerden u yapmaya kalkmış o şekil vurdu diyor ama dediğim gibi mobesa lar çıkmadan bir şey diyemiyorum
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.