1 hafta once git Mert kardesım
Printable View
1 hafta once git Mert kardesım
:D :D saolun Berkay abi çok saol :) Dediğim gibi abi yakıtsa yakıt bakımsa bakım masraflara razıyım şu ehliyet cebimize bi girsinde :D Nasipse öğrenci işi dizel birşeye bineriz corsa olur guiletta olur :D
Sana tavsiyem ehliyeti alacağın bölge müdürlüğünün yoğun olmamasına dikkat et.Yani ona göre bulunduğun ilde merkezi olmayan bir yerden gir sürücü kursuna.Burası çok iş yapıyo ehliyeti erken getirirler diye bi mantıkla sazanlık yapma yani benim gibi :D Benim arkadaşım ehliyeti kıyaksız başakşehirden aldı.Ben kıyakla 1 ay sonra aldım bayrampaşada aynı tarihte sınava girmemize rağmen :D
Abiler bugün gittim Karşıyaka sema sürücü kursuna detaylı bilgi edindim dosyanı önceden açamam dedi 14 temmuz doğumluyum dedim en yakın tarih 1 ağustosmuş 1 ağustosa kayıt olursa en yakın sınav eylülde dedi yani ağustosda kayıt olup eylülde sınava giricem tecrübene göre ders saati ve programı ayarlarız dedi :D
usta eylulun kacındaymıs sınav bılgın varmı bende 9 eylül dogumluyum yetısırse bende 1 hafta once kayıt olayım
ben kursa kayıt olurken 18 den küçüktüm sınava girerken ki yaşın önemli kursa kayıt olurken değil diye biliyorum. sistem değişmiş olabilir. başka bir kursa daha sor derim
şu ehliyete bu kadar heveslenmeyin valla bi *** değil ehliyetsizken araba kullanmanın zevki bi başkaydı. şimdi polisin gözüne bakıyorum adam miklemiyo bile :D
Çok saol abi :)
Eylül doğumluysan sen ocak yada şubat sınavına girebilirsin sanırım yinede emin değilim yolumun üzerinde sürücü kursu görürsem sorarım :)
Belki yasal olmayan bir işlem olduğu için açmıyordur kurs yeri sonuçta dosyayı erken açıp ben yaşımı doldurduğumda tarih giricek sanırım yasal değildir ama yinede sorayım başka sürücü kurslarına :)
Abi ehliyetsiz kullanmak tabi zevkli gençlik damarda hızlı akan kan falan ama ben biraz yaşlı ruhuna sahibim :D Ehliyet cebimde olsun kafam rahat olsun bir yere giderken :D
Demeyin öyle demeyin :D :D