Cupranın teknik verilerini incelemedim.Fakat 0-100 de genel olarak dsg her zaman daha üstün oluyor.En basit örneği mkV GTI Bu şanzıman oranları ve dsg nin hızıyla alakalı.Fakat manuelin de top speed i daha fazla mesela.Yani şu şekilde soru kalmasın kafanızda araba patinaja çıktı 6500 deviri gördüğü an 2 ye atacak.Böyle bir şey yok,tutunana kadar vites atmıyor araba en azından durum benim arabamda budur.Abimin golf gti'ı da aynı şekildeydi.Yanlız 6 ileri Dsg olacaksa bence hiç bir problem yok.7 ileri kuru tipler daha naif bir yapıya sahip.Tabiki patinaj her araba için zararlı bir olay ama her tip dsg için patinaj olabildiğince az olmalı.Aslında patinaj derken 0 dan kalkmaktan bahsediyorum, 2.vites 50-60 gibi başlanılan hızlamada yapılan değil yani.Bu arada zaten golf r ınızdada 6 ileri olduğundan biliyorsunuz fakat ben başka bir örnek vereyim.220.xxx km de caddy miz var 6 ileri dsg, ya manuel olsa bu kadar sağlam olur..En ufak bir sorun yaşamadık.
Drift King Test Golf GTI (DSG vs 6spd Manual) - YouTube bu manuel/dsg golf gti ın karşılaştırması.(Video yu şu an açamıyorum fakat farklı pilotların dsg ile karşılaştırmasını gösteriyordu doğru video değilse eve geçince bulurum)