tarkan bey ne istiyorki :D
Printable View
Valla 0 araç alacakken zerre düşünmüyorum :D
CC yi aldım kardayım, Dobloyu aldım yeni ondada kardayım.
Gel gelelim 2. el araçlar hem pahalı hemde asla ve asla anlatıldıkları gibi değiller.
Hahaha, Yorum yapmiycam bu son mesaja:)
Yap la yap :D nolduki :D
Bana araba bulun olum, :D
15 gün once leon cuprayi test ettim 280 hpligini.tek kelime ile mükemmel diyebilirim heleki bir tusla cupra moduna aldiktan sonra degmeyin keyfine.bu araci kesinlikle manuel olarak sahsen ben almazdim.test ettigim araç dsgydi.test ettigim aracin rengi siyahti ve deri koltukluydu.ben bu kombinasyonu begenmedim.deri koltuk cok asiri terletti beni siyah renkte araci hiç ama hiç göstermiyordu.renk olarak beyaz ve kirmizi arabayi gösteriyor ve koltuk olarak orjin olanlari yeterli ama illa bir degisiklik isteyenler için golf r lerdeki gibi yaris koltuklari ile de alinabiliyor.leon cupra almak isteyenler kesinlikle pisman olmayacaginizdan emin olabilirsiniz.bu arada belçika için fiyatini yazayim size bana olan indirimlerle beraber 34.806 euro.bu fiyatin içinde ekstra yaris koltuklari,acilir tavan,park sensörleri ve renk kirmizi.
cupra alın geçin..bu kasada kilitde var..yada bekleyin cupra r çıkacak diyorlar 4 çeker sonra pişman olmayın..
lakin ben olsam 90 lara evo x çeker mr sst stock kullanırdım hayalimdeki araçlardan biri çünkü..
Cupracılara hayırlı olsun,fiyat açıklandı.Seat sitesinde yeni leon başlığı altında......2.0 TSI 265 HP DSG S&S CUPRA 125.000 TL
bu vw bi tuhaf s3 üde 300 hp iken buraya 280 hp gönderiyor
Cupra 280 hp 265 gönderiyor
sebep burası çok sıcakmış sanane kardeşim sorun olursa bana olur yada isteyene bir kağıt falan imzalat almanyada kaç hp ise sorumluluğu üzerime alıyorum diye sat aracı
Gecen hafta munich de cupraya bakma firsatim oldu gayet guzel arac bence tavsiye ediyorum..epeycedr satmis valla..
türkiyeye 3 kapı modeli gelicek mi? 125.000 tl 280 beygirlik bir spor araba için günümüz türkiye şartlarında bence makul...golf gti yerine tercih ederdim...