-
ben yoyo dan iki sefer kiraladım ve hiç sorun yaşamadım. pırıl pırıl aldım pırıl pırıl teslim ettim. sözleşme şartları belli eğer size ters düşen bir madde yok siz de maddelere uyacaksanız içiniz rahat olsun. risk her zaman vardır önemli olan riskten uzaklaşmak adına sizin yaptıklarınız.
-
Bol bol kiralıyorum yoyodan. Hurafeler çok. Kaput açmanın maddi cezası var hatırlamıyorum. Arabanın içinde araç telefonu ile diafon arası bir alet var bazen arıyabiliyorlar size ulaşmak için.
o yüzden farklı kişi kullanırsa sorun olabiliyor. başıma geldi daha önce . Araç telefonunu kapatıp kayıtlı cep telefonunu aradı " aa pardon kesildi " diye. Teyid etmek için aradı aslında :)
hız sınırı gibi bir durum yok. Ben gayet top speed kullanıyorum. Genelde A serisi kiralıyorum.
El freni çekmek gibi bir barzoluk yapmam hayatta ama sanıyorum ona da müdahale edebiliyorlar.
Lastik patlatma çizik vs durumları size ödetiyorlar.
Smart Electric içşn gece boyu rezervasyon yaptığımda " Bunun şarjı maks 60 km gider , 3 saatte 4 saatte şarj olur geceniz p.ç olur kusura bakmayın veremiyoruz dediler , A serisini ücret farkı almadan Smart parasına verdiler mesela.
Araç kiralama noktalarındaki personel yetkisiz , kahya mantıgında daha çok.
İşinizi çözmek için kiralama noktasındaki personele biraz sert çıkıp bölge sorumlusunu aratırsanız karşınızda daha yeetkili ve mantıklı muhataplar bulabiliyorsunuz.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.