Selam arkadaşlar nissan 200sx arac konusunda kararsız kaldım drift yapmak istiyorum profesyonel olmasada bi yerden başlamak gerekiyor bütcemiz kısıtlı cok fazla para harcamayıda düşünmüyorum...
Her hangi aracta olabilir maksimum 20bin tl
Selam arkadaşlar nissan 200sx arac konusunda kararsız kaldım drift yapmak istiyorum profesyonel olmasada bi yerden başlamak gerekiyor bütcemiz kısıtlı cok fazla para harcamayıda düşünmüyorum...
Her hangi aracta olabilir maksimum 20bin tl
eg love hastalık.
sahibinden linkini biliyorum ..Şuanki sahibinide biliyorum ondan önceki sahiplerinden haberdar olan gecmişini bilen birileri varmıdır diye sordum arkadaşlar![]()
eg love hastalık.
Arabanın sahibi forumda, satılık konusu var Melih'te, Mustafa abi de senelerdir bu işin içinde olan insanlar heralde nasıl araba aldıklarını biliyorlardır. Açıp sormak çok mu zor?
levent kardeşim acıp bulmak cokmu zor derken neyi kastediryorsun forumun yabancısıyım bilsem acarım zaten neden burda kalabalık yapayımki
senin gibi acıp bulmak cokmu zor gibi bi laf kalabalıgı yapmıyorum bunu diyecegine linkini yolla bizde bakalım bu konuyuda silelim dimi....
eg love hastalık.
linktekı aracla ilgili degıl ama 200sx severler konuya bakar diye yazıyorum, ankaradakı sarıya hıcmı hıc yanasmayın.
edit:s14 olan
konu degişti arkadaşlar iliginize sağolun şimdi sadece 200sx temiz arac bilgisi olan varmı takaslıda olur
eg love hastalık.
( bütcemiz kısıtlı cok fazla para harcamayıda düşünmüyorum.. )
bu lafınızın üstüne bence s13 bakmayın derim![]()
kesinlikle çok doğru tespit, s13 para harcamadan alıp ben gezerim basarım klasmanında kesinlikle değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)