Mantik felc :) eşyaları arabaya koyun abi neyle geliyo hala ? Kac valiz ? Oda olmadi otogarlarda emanetciler var koyun oraya gunluk 5 liraydi.hala da arabada dinleniversin ? Herkes mantikli konusuyor ama en sonki yazin guldurmedi :)
Printable View
Mantik felc :) eşyaları arabaya koyun abi neyle geliyo hala ? Kac valiz ? Oda olmadi otogarlarda emanetciler var koyun oraya gunluk 5 liraydi.hala da arabada dinleniversin ? Herkes mantikli konusuyor ama en sonki yazin guldurmedi :)
amerkiadan hala gelcek geldigi gibi soluklanıp evi bakcak alcak ıvır zıvır notergece yatmıycaksa 10dk girip soluncaksa ozaman arkadasım senin durumun bence sıkısık degil tam tersine gayet fazla eşya koymaya kigünlük ev kiralıyosun. evin tavandan kapıcaya bırak komsuya bırak yermi yok clio kirala içine bırak..
yahu kirala şundan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59423762/detay
eşyanıda koy , isterse yatsın uyusunlar içinde.Hemde heryere gidersiniz.
Doğru mu anladım taa USA dan kalkıp gelicek 1 gün boyunca beylikdüzünden bi ev arayacak bulacak alacak akşam da evine dönecek , ama evini satmış evi yok hangi ev ? Biz evin saloluna lcd tv alırken bile 2 gün mağaza geziyoruz siz pazardan elma alır gibi ev alıyosunuz maşallah. Ama söyleyim bi günde pazarlık et evi bğen noter falan sığdıramazsınız.
şunlara da bakabilirsin:
Booking.com: Daire Safir Suite , Beylikduzu, Türkiye . Yerinizi hemen ayırtın!
Booking.com: Daire Fuarhome , Beylikduzu, Türkiye - 10 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın!
kısaca booking üzerinden de bakın
Iyide atarlaniosun halam gelcek bilmemne diye ztn halayi bnm posttan sora soyledin
Onuda gectim sattigi evemi geri doncek ? Kendinle celisiosuncpostlrinda..
Cok afedersn ama ben usa den biton bavulla gelcem kiralarim bitane vito vip soforlu olur biter
Madem 1gunde ev alicak kdr zenginlik mevcut. Veryansin.. ya herroyamerro ama gene diyorum gjnluk ev nevresimide gectim amelyt eldiveniyle dolsirdim ben olsam.
Sen hernekdr ynlis anlasanda klozete dahi oturmazdim.
Hala daha anlasilmiyosa ya sn biseyler gizliosun sakliosun ya da ben /biz anlatamioruz
Halden anlayan bir arkadaşının evini ayarla:rolleyes:
ayrıca gelecek halan nerden baksan 45-50 yaş civarındadır .yok jetlagı ıvır zıvırı ucakta ikibuklum 12-13 saat yoldan gelcek ondan bilmemnkedar saat once alana gidicek gümrük ıvır zıvır Tr dede aynı . selamın aleyküm diyip bide ist. trafigi yiyecek 10 dk soluklanıp ev ev dolasmaya gitmeside ayrı bir ironi. havaalanında ver emanete gitsin daha güvenlismi var :D
Ben değilde benim bir arkadaşımın başına gelmiş.
köpeğim olmasa benim eve gelin dicem o kadar uzadı konu :D
kardeşim çok çelişkili konuşmuşun 2 gunde ev alıp gidecek biri 10 valiz çok fazla değil mi. hem 100 liraya 10 valizi koruyacak 1 güvenlik görevlisi bile tutabilirsin ev gereksiz yani 👍
ben çok saf yaklaşmışım anlaşılan:)
moruk bide yanlış anlamada sen pompa yapmaya ev arıyosun beylikdüzünde bir dünya otel var eğer lazımsa çarşaf senden temiz evler var inoviadan vurur çıkarsın bu kadar uzatma
Abi bide maddi durum sıkısık diye bahsedilmis ev alinicak diyorsunuz 200-300 lira ayrilip otelde neden kalinmiyor :D
bence westernle göndersin parayı sen git al niye getiriosn kadını bukdr :D 2 saatlik iş :hahaha:
Ne kadar çok boş konuşuyorsunuz ya. Adam bir şey rica etmiş. Hale bak.
Söylediğiniz herşey oteldede yapılıyor. Odalar temizlenmiyor mu? Temizleniyor. Sonra sen gidip kalmıyor musun? Gayet kalıyorsun.
Bu günlük ev içinde aynı. Temizleniyorsa sorun yok. Zaten evi tutmadan önce görebiliyorsunuz. Adam gider bakar. Beğenirse tutar. Halası gelir kalır. Beğenmezse tutmaz gider başka yere. Bu kadar basit.
Kime arıyorsa arıyor kardeşim kime ne bundan?
Sen simdi iphone arıyorum diye ilan aç. Bende altına "Kime alıcaksın? Halana alacaksan bende var. Kendine arıyorsan satmıyorum" yazayım. Adam bilgi istemiş. Üstümüze vazife olmayan şeylere karışmaya ne kadar meraklı bir milletiz.
Hakkaten adam belki kız arkadaşıyla zaman geçirmek istiyor illa reklammı etsin burda kendini siyaset konusu olsa herkez tayyibe giydirir her halta karışıyor diye maşallah forumdada ahlak zabıtalığı üst düzeyde. Pm den beylikdüzünde temiz, sıkıntısız adres gönderiyorum arkadaşım.
iyide kimse adama kötü bişey demedi ki ? neden cellalleniyonuz ? hijyen bahsedilen konu farkındaysanız.
otelle bir tutamazsınız bence günlük evleri .En kötü otel bile 3günde1çarşaf yeniler ki kaliteliler hergün yeniliyo.+hijyen oda temizliği vs.
Sanki burda adama hop birader sen nabıon diyen varda ..
O degilde anlatsam mi anlatmasam mi? :D kelebek sen misin lan yoksa :D
Netten bak bi sürü var semt semt.Ben çok kiraladım günlük 80 100 120 lira evine göre :D
ben bosverdım herkez kendı gıbı bılıyor burda da ne kadar cok bos adam varmıs onu anladım gerek yok bır arkadas dedı arac kırala dıye arac fırmasıyla gorustum halamı dolastırması ıcın soforlu bır arac kıraladım efendı olandan allah razı olsun adam gıbı bırsey sordum neler dusunuldu ve moderetorde ortada yok kapatın su konuyu mılletın pıs laflarını cekmek zorunda degılım
kısa olarak adam sandık essegı anlımıza deydı taşşagı
Taksimde bir suru temiz hotel hatta hostel var. 25-30 lira.
sacma sapan işler