sorununun cevabı zaten soruda gızlı yanı lastik.195 55 15 tavsıyem.
ama yınede cok fazla bişey bekleme..
istersen gel benim araci bı kullan sonra para harca.
Printable View
sorununun cevabı zaten soruda gızlı yanı lastik.195 55 15 tavsıyem.
ama yınede cok fazla bişey bekleme..
istersen gel benim araci bı kullan sonra para harca.
Araci lifte kaldirip inceleyin yaa amortisör takozlarini degisin o sesi cok yapar..tabi lastigi deneyin ilk önce çünkü oda büyük ölçüde farkeder
Amortisörler kendi orjinal amortisörü Honda yani markası. Amortisörlerden kaynaklanmıyor diye düşünüyorum bugün iyice dikkat ettim mesela yolda bir taş olsa ufacık çakış gibi yani, onun üstünden geçince tak tuk vuruyor araba. Yani amortisörün işlevinin olmadığı yerlerde de hissediyorum. Tabi ki 5lik yay vs arabayı sertleştirir ama harbiden at arabası misali şu an araba.
Derdim amortisörün sert olup hiç yaylanmaması taş gibi olması vs değil. Mesela plastik kasisler oluyor ya, onlara yumuşak giriyorum çok yavaşça, ön lastikler yere inince gayet yumuşak yaylanıyor araç bundan yana bi sıkıntım yok yani bence amortisörde vs değil lastik geliyor aklıma.
Amortisör orjinal Honda abi. Bence de lastik aklıma geliyor bi deneme fırsatım olursa deneyeceğim.
Bi bulabilirsem abi 4x100 lük jantlı, geniş yanak bi lastik deneyeceğim.
Fırsatım olursa deniycem abi
Evet sağolsunlar yardımcı oluyor herkes, Allah razı olsun.
Abi bu kişiden kişiye değişecek gibi değil, ortalama hızımın 30 olması lazım her yerde, çekilecek gibi değil. Sen Kayseriden getirirken muhtemelen geniş yanak lastik vardır. Bugün iyice dikkatli gözlemledim, amortisörün devreye girmediği yerlerde bile bam güm vuruyo. Muhtemelen amortisör ve yayla bağımsız, o kadar sertliğe canımız feda X5 konforu aramıyoruz tabi ki. Ama bu cidden çekilmiyor.
Deniycem inşallah bulursak bi tanıdıkta lastik.
Aklımda abi, şu sınav dönemim vs bitsin bi baktırıcam. Böyle kullanılma imkanı yok.
Bence de abi, ama mesela şu an dönerken davlumbazla hafiften sürtüyo 2 kişi falanken. 50 yanak yapınca nasıl olacak? 16 inç jantla tabi.
Harbiden tam at arabası. Stock 1.6 ies amortisörü ya onun burçları nasıl ki? Buna da takıldım şimdi ama en mantıklısı şu lastiği bi an önce bi denemek.
Abi sert araçtır vs tamam bu kadar tanıyorum arabamı ama bu cidden böyle yayları kesik şahinden bile konforsuz, kafayı yedirtir.
Hakkaten normal değil, 2 günde kafayı yedim :( aklımda olsun en kısa sürede bakıp sonucu yazıcam inşallah.
2 tane teneke jant tak öne. Aracın yumuşacık olması lazım. Eğer düzelmezse ön takima baktirman gerek
bende jazz'da aynı problemi yaşıyorum çok ses çıkartıyor ve çok sallıyor.Eski bir araba da değil amortisörden kaynaklanıyor var mı jazz kullanıp aynı sorunu yaşayan (2006 model)
sanırsam stock amortisör var ama yaylar 3.5 olması gerek lastik 195.55.15.
buyur gel hafta ici sitelerdeyim. ozelden yaz adresı vereyım
aynı ölçülerde pirelli ve 3.5luk koni yaylı delsol kullanıyorum ama araba oldukça konforlu. yani en azından bahsettiğiniz şekilde şeyler hiç yaşamıyorum. burç vslerin durumunu bir kontrol etmenizi öneririm. ön takımda boşluk burçların yırtık çatlak olması falan can sıkar
bencede lastik olabilir denemende fayda var ve hava basınçlarını kontrol et derim
Abi final haftamdayım, kafamı kaldıramıyorum. Bitince senle iletişime geçer uğrarım mutlaka, hem tanışmış oluruz.
Lastiklerim 2009 üretimi, baya da eski, deniycem başka bi lastikle. Olmazsa onlara da bakıcam.
Basınçları kontrol ettim kardeşim 2 hafta önce.
kanka bende oem amortısor vardı ama ışlem yapılmış mış
sekme yoktu;
skunk2 amortısor aldım 5 cm lık yay ıle pınpon topu gıbı sımdı canım benımde cok sıkıldı,
4cm teın alıp denıcem
sen lastıgı bı degıstır; bır de amortısor takozlarını degıstır 90tl ben degıstırdım alttan vurma yok artık;
salıncaklarınızı kontrol edin
O da bir şey mi ben arabayı komple değiştirdim :D
Lastik amortisor yay takoz bunlari bi elden gecirin derim.
Abi amortisör sök tak 150 lira alıyor zaten ustam. Bi de bende sekme sorunu yok, takır tukur vuruyo yani lastiğin darbeyi emişi 0. İş amortisöre vs iletilemeden daha bam güm vuruyor.
Aklımda baktırayım ona da, not alıyorum söylenilen her şeyi.
Haha o bana uymaz :)
Amortisörüm yeni, takoza baktırıcam. Lastiklerim de değişecek en kısa zamanda inşallah.