-
buna benzer olay başıma geldi, eski arabamdaki düşük hız endeksli lastikleri yeni arabamda kullandım ve de ciddi hızlara çıktım, limitleri aştım vs vs... lastik o zamanın efsanesi Goodyear Eagle dı, sonuç: lastik bildiğin kütük gibi oldu öyle sertleşti ki çivi bile girmezdi... dişi 8 mm yol tutuş sıfır... lastik önce aşırı ısınıp sonra soğuyunca sertleşiyor...
-
bende baska konu acmamak ıcın burda baltalamadan ufaktan bısı sorsam ? gecen gun lastıklerı degıstırdım babaın lastıklerı one taktım onler oldu 195/65/15 arkalar 195/60/15 bır sorun yaratırmı basına gelen varmı acaba?
-
Ön-arka lastik çapları azda olsa farklı olmuş bu durumda. ABS, ESP falan uyarısı alabilirsin çünkü lastiklerin dönüş sayısı farklı olacak gibime geliyor......
-
konu sahibinden Özür diliyorum bişey sorcam.arabam da Lassa marka lastik var 195 60 15 boyutunda lastik daha yeni sayılır böyle biraz ani hareketler de araba tutunmuyor yere,bırakıyor kendini arabam civic sport 5 cm lik yay var hangisinden yapar lastik mi yoksa yaydan dolayı mi ? Konu sahibinden tekrar Özür dilerim.
-
öyle bi arabada neden öyle bi lastik aldınız ki zamanında
-
Bizim 122hp arabada da w hız kodlu lastik var.VW dalga geçmiş bizle:D
-
Kısaca; Bi bin bakalım!:evil:
Şaka bir yana dikkatli olmakta fayda var... 260 Gibi bir hızda iken lastik patlaması yaşarsan (Allah Korusun) Mercedes'in bile sağlamlığını bir kez daha tartışmak zorunda kalırız... Hep demişimdir. Hayatından önemli değil. (umarım değildir :D )
-
kısa süreli aşmada bişey olmaz,