Mutu Nickli Üyeden Alıntı
Yalnız mukayese ettiğiniz era ve corolla ikisi de b segmenti. Era'nın en boşu klima 4 cam otomatik airbag vs. ile geliyor. Corollada 96-98 model olmasına rağmen bu donanımda bulmak için baya eleme yapmanız gerekiyo olabilir. Tam hakim değilim corolla piyasasına.
Ayrıca corolla sorunsuz demişsiniz, de 600.000 km yol yapıp hala orjinal motoruyla yürüyen Era'lar var.
En nihayetinde corolla ile era arasında atla deve yok yani. NE kadar kaliteli ürün kullanılmış olursa olsun, ki 2 aracın arasında bu kadar kalite farkı olduğunu düşünmüyorum, 7 sene kullanışmış ürünle 15 sene kullanılmış ürün arasındab yıpranma farkı açıkca bellidir.
Fakat e200 mü diğerleri mi diyorsan, o paraya kesinlikle e derim. Ne kadar eski olursa olsun. En azından zamanının lüksü ve de hali hazırda donanımlı ve de oturaklı bir araba.
Era konusunda soruyorsanız, pederin var. 2010'dan beri bizde. Şuan 60bin km'de. 18bin liralık bir arabadan uçmasını kaçmasını aynı anda zınk diye durmasını kimse beklemiyordur umarım. Bu da öyle bir araba işte. Şuan üzerinde 5 cm yay var, 185 genişliğiyle stock halinden biraz daha topladı gibi. Ama 195.55.15 'E geçenler farkın baya olduğunu söylüyor. Bilemiyorum.
Gerçi kimseyi yargılamıyorum, ben de almadan önce hyundai'ye karşı ön yargılıydım. Aldıktan sonra sonatasından, getzine, genesis coupe'sine test etme fırsatı buldum. Artık yok öyle bi ön yargım.