10 liraya gider :)
Printable View
10 liraya gider :)
dedem hali hazırda araba kullanabiliyor olsa ve arabası duruyor olsa üstünede bu kadar sevse ben daha cok titrerdim o arabanın üstüne satmaz sattırmazdım kesinlikle..
Babamda da aynı olay var. 3 araba aldık hala ilk aldığı 93 model SLX'e biniyor. Bence de satmayın dursun kenarda. Böyle temiz arabalar kalmadı. Bende sattırmayı düşünmüyorum mesela.
Annemde eski kasa punto vardı zorla sattık yok yol tutmuyo yok yok güvenli değil falan diye sıfır astra h aldık gel gelelim ayda 2 bine yakın km yapan kadın 2 yıldır 5bin km zor yaptı :) ısınamadığı için binmiyo arabaya ama insan da rahat etsin güvenli olsun vs istiyor. zor bi durum yani. ben olsam kendim alır garajda saklardım dedeye de daha güvenli bişeylere binmesini söylerdim ki araba da hazırmış zaten :)
Satmayın sattırmayın, büyük anı olur ilerleyen yıllarda aileniz için
Siz dedeye F10 520 alıp Fairway'den soğutamadıysanız bence 520'yi satın :)
Böyle bir dededenn lada almıştım,torunu sattırmıştı,direksiyonu sert kullanamıyor diye bir hafta sonra satın aldığım cocuk aradı abi arabamızı geri alalım aldığın paranın 2 katına diye dedesi hastalanmış araba satılınca,çünkü arabayla birlikte anılarınıda satın almış olmuştum bende satamamanız kanısındayım...:)
Yorumlara bakilirsa iyi para etmeyecek satilmamasi en iyisi :)
Dedem mutlu mesut severek biniyor...
fairwaylerin piyasası şuan broadwaylar kadar var, piyasada haz 76 fairway den sonra bi patlama oldu, o kadar orjinali 10 bin eder :)
Satilmaz :d
dusunursen 10000 bn alabilirim
garajın varsa koy garaja 10 liraya birine satacağına anılarıyla beraber sende kalması daha mantıklı bence :)
beyler dedeye sahip çıkalım satmasınlar fairway'i :D
kardeş aynı ayıbı zamanında bende yaptım. zorla sattırmıştım ama sonuçları pek iyi olmuyor inan. evde hala 77 caprice anılıp durulur. bence satmayın.