Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Printable View
Torosun tarifi gibi olmuş,şu konuya ondan başkasını yazmak ihanet gibi olacak :)
Ama en azından alterntif olarak düşünülebilir;
Parçaları çok rahat bulunur,uygundur.
Connecting site...
Otomobil ruhsatlı 1.9dizel renault Kangoo Yakı tı iyi yükleme istediğiniz gibi her yere girer çıkar parçası bol ustası bol. Bahçe komşumuzda var arkasına birde topuz taktırdı içi komple sökük halde gübre hayvan işçi aklına ne gelirse taşıyor. 10-11 liralara alınır.
Toros hariç eklenen hiçbir araç olmaz. Acımayacağın bir araç olacak. Yok orası çizildi yok burası kırıldı olmayacak. O eklenen arabalarla ne kasa taşınır ne içi Kum dolu çuval ne gübre taşınır nede bütün gün tarlada çalışan üstü başı kirli dibine kadar çamura batmış gariban işçi taşınır. Bizde l300 var. Yakıtı fazla ve artık çok yıprandı sürekli arıza çıkarıyor ama günün sonunda çekiyorum benzinliğe açıyorum kayar kapıyı içini basınçlı suyla fırçayla komple yıkıyorum . Miss.. Ne torosu böyle kullanabilirsiniz nede kartalı.
Ve zaman zamanda olsa yük eşya Vs taşınacaksa kesinlikle kayar kapı lazım.
Ben olsam direk kartalı alır keyfime bakarım :)
bak bu ilanı
Connecting site...
ayrıca otomobiller konusunu araştırırsan konusuda vardı ( :
306 sw lerde uygun fıyatlı bakmanızı onerırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59188730/detay
Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkurler hepsini tek tek inceliycem pek acelem yok zaten babam megane 1 scenic bulmus bi tane 98 model yarin ona bi bakicaz sizce scenicler nasildir ?
Opel astra bakın derim 96-98 model arası bulursunuz 11 12 ye. 13 civarında çift airbag , klima lı olan modelleride var :)
Abi bana kalırsa Toros'tan şaşma derim.Hem yedek parça konusunda hem de yakıt konusunda asla sıkıntı çekeceğini sanmıyorum özellikle Tofaş grubuna göre yakıtı çok çok iyi.Biz kendi Torosumuzu günlük kullanıyoruz; km'de 22, max. 27 kuruş yakıtı var ve benim çevremdeki Tofaş sahipleri km'de en az 45 kuruştan bahsediyorlar ki Toros'u sen kafanda kıyasla artık.Ki zaten temiz bir araba denk gelirse başka yönlerde de sıkıntı çıkarmaz...
Lpg'den dolayı bagajda yer kalmayacak diye eklemişsin fakat bir ilandaki Torosun Lpg tankını bagajda görememiştim.Bir şekilde başka bir yere yapmışlar, araştırmak lazım.
Önerileriniz için cok tesekkürler astra f aslın da bana da mantıklı geliyor butceem uygun bulursam neden olmasın :)
Torosla kartalı eledık gibi bızımkıler yerli arabaya pek sıcak bakmıyor. megane1 scenıcler nasıl sızce ?
Bag bahceye cok da uygun degil gibi geliyorlar bana,
Bacanagin babasina pert vega topladilar adam artvin savsatin köyüne gritti ankaradan, lpgli yakitindan gidisinden cok memnun kalmış