Çılgın Bediş , Avrupa Yakası , çiçek taksi , yılan hikayesi , deli yürek , cennet Mahallesi :D
Printable View
Çılgın Bediş , Avrupa Yakası , çiçek taksi , yılan hikayesi , deli yürek , cennet Mahallesi :D
yedi numara çok kaliteliydi.hala onun düzeyine ulaşabilmiş komedi dizisi yok bence.işler güçlerde klasikler arasında adını aldı şimdi tabii.
Yabancı olarak, belki "gençler" bilmez ama
Şöhret (Fame)
Beyaz gölge
Evimiz Hollywood'da
Kara şimşek
Çok beğenmesemde sahil güvenlik
Pembe dizi olarak ben pek seyretmedim ama;
Dallas
Hanedan
Cesur ve güzel
Kısa sürsede hafızama kazınmış bi dizide Beşik Kertmesiydi. Severek izlemiştim,
Kaygısızlar vardı :) Kültigin abimiz felan :D
Ha bide rosalinda vardı, yenge erik gibiydi severek izlerdik :D
Yarım elmayı hatırlayan var mı?? :))))
yerli efsaneler harici yabancı dizi olarak
My name is earl
Sahil Güvenlik
Misfits
sadece sahil güvenliği yarıda bıraktım kanal d yüzünden :D nette izliyebileceğim hiç bi yer bulamadım :) harici olarak my name is earl ün üstüne dizi tanımam. kesinlikle izleyin :)
Aynali tahir wardi yok mu hatirlatan :D
Married with children (Al Bundy)
Muhteşem İkili
Dempsey & Makepeace
Çılgın bediş, kaygısızıar, Ruhsar, lise defteri.. Eskiden diziler daha bi güzelmiş :)
Ahh eski günler, ne çok izlerdim adı geçen bir çok diziyi. 80 kuşağı olarak pazar geceleri Bizimkiler, Cuma akşamı Süper Baba ve Bir Başka Gece ile geçti günlerim. Aklı olan kanal eften püften aşiret, namus , arabesk temalı diziler çekiceğine mesela Süper Baba'nın devamını çeker kadro'yu tekrar bir araya getirip. Belki bazı oyuncular rahmetli oldu ama ben eminimki reyting konusunda hiç sıkıntı yaşamayacaklardır.
Uzaylı zekıye ve ana:) 20 lerın basında olanlar pek hatırlamaz..
bızımkılerle mahallenın muhtarları zaten efsanedır..
sehnaz tangoda cok ıyıydı
dizi diyince aklıma gelen ve gelecek olan tek birşey var!,
çemberimde gül oya.
80 leri anlatan birbirinden farklı karakterlerin içiçe yaşadığı Türkiyeye anlatan böylesine bir dizi olamaz:)
geçen yıl harddiskime alıp izledim. muhtemelen yaz sonu yine izlerim. 40 bölüm zaten.
7 numara ve Avrupa yakası şeklinde dizi çıkmadı hala :)
Baskül ailesi.. Safak sezerin ilk dizisi kaşlar ortadan birleşik :)
Beşik kertmesi de vardı :D onu da izlerdim severek o zamanlar :D
Karakol diye bir dizi vardı kısa bir süre yayınlandı polisler hakkında çok atıp tutunca vurdular tabi kırbaçı :D