ex in otomatiğini almak isterim ama şanzumandan korkuyorum. bilgisi olan varmıdır?
Printable View
ex in otomatiğini almak isterim ama şanzumandan korkuyorum. bilgisi olan varmıdır?
@akay Abi otomatiginden de korkma taş gibi sanzumani var sıkıntı olmaz yeterki yorgun olmasın araba
çok referans olması da ayrıca iyi bir nokta. bu tavsiyeleri değerlendireceğim.
Abi selamlar, TEG'e (mami abinin vteg) dönmeme aslında ramak kaldı ama arkadaşlar beni neredeyse odaya kitleyecekti :) "yeter artık, az da yeni bir arabaya bin!" diyorlar. ben de bu kasa accordu gösterip niyetlendiğimi söyledim. "ya hu yeni bir araba dedik adamın aldığına bak, ama neyse en azından diğerlerinden yeniymiş..." şeklinde cevaplar alıyorum. beni neredeyse odaya kapatacaklar
bu renk çok hoş aslında isocum. gökhan abiye lazım :) sabah akşam yıkar durur :)
Muratcım, haklısın karabataktan beter oldum. aldık bir araba, adam edene kadar imanım gevredi. ben bu bmw işine girmeyecektim :)
Hay maşallah. daha ne olsun :)
amca, ahtapot gibin jant mı takalım diyorsun :D ölçü renk ve fiyat alabilir miyim? nette görsellere bakınca ek kasanın coupe'ında gördüm , çok şık duruyordu. accord'a da yakışır herhalde...
geçmiş yıllarda, forumlarda 200k km civarında otomatik şanzumanların yaklaşık 2 bin lira maliyetli bir sorun çıkardığı, başka bir arıza bulunmadığını söyleyenler vardı.
Orkutun aracini almak için anlaştik. İnşallah hayirli olur. Nasip olursa perşembe günü öğleden sonra Corluda olacagim.
İyi secim pisman olmayacaksin ;)
İnşallah. Bir de laci arabamiz olsun :)
Amin abi. Sen bi jant dedin gerisini getirmedin. Elinde var miydi yoksa yakışacakları mi soyledin? Elinde benim işimi gorecek jant varsa senle irtibata gecelim abi. Yoksa illaki İstanbul dönüşü yol üzerinde, guzergahi çokta degistirmeden ugrayabilecegim tanidiklariniz vardir degil? Jantları değiştirmek gerekecek. Persembe alip direk memleketim Samsun'a hareket edecegim. Oradan da diyarbakır bir ikiii :)
koltuk ve direksiyon kaplama ile ilgili anadolu yakası ataşehir tarafında altınuç isimli bir firma ile görüştüm. uygun sayılabilecek bir fiyat verdi. eğer kendi yapan veya bu iş ile uğraşan tanıdığı olan varsa yardımcı olmalarını isteyeceğim. bu işi halletmek gerekecek...
mugen mf8 in senin bijon ölçülerine uygun satan biyer var bursada onu söyledim ben sana kardeşim
geçerken sivasa da uğrarsın inşallah abi :D
Samsun dan anacigimi da alacagim. Babam da gelirse biz tam bir yıkım ekibi oluruz. Köfte siparişini ver sen, bol bol yapsinlar haciiiiii :D
yok mu temiz accord satan?
Orkut arkadaşımızın Accord'unu aldık. Mevlam hayrını görmeyi nasip etsin inşallah...
Hayırlı olsun ali.
bu aracı bilen veya sahibini tanıyan varmı acaba?
Connecting site...