Er yani uzun dönem 12 ay yapacakların 18 Nisan oluyor diğerini bilmiyorum
Printable View
Er yani uzun dönem 12 ay yapacakların 18 Nisan oluyor diğerini bilmiyorum
Günümüzde uzun dönem (tam dönem) zorunlu askerlik 12 aydır. Yüksek öğrenim görenlerde zorunlu hizmet süreleri yedek subay olanlar için 12 ay, kısa dönem er olanlar için 6 aydır.
vikipedi'den alıntıdır.
Herkese hayırlı olsun
İç güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı 40. Piyade Eğitim Alayı Isparta
şimdiden herkese hayırlı tezkereler. 353 olarak bitirdim geldim bugün pazar gece tezkere almaya gidiyorum sadece
"3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ" cikmis. Nasil biryer acaba bilen var mi? Piyade oluyoruz iyi mi.
hayırlı olsun beyler. benim kayınçomda ankara etimesgut yazıyor. zırhlı birlik var mı bu yerle bilgisi olan. muhtemel usta birliği vs.
Bu celp tarihinde sevk edilmediniz gibi bi yazi var bende. Bu ne demek anlamadim. Uzun donem erler icin mi acaba
3. Piyade eğt. tugayı. 58. Piyade eğitim Alay komutanlığı Burdur / merkez ( Uzun dönemler olarak ayrı konumu açsak adamların konusunu karıştırdık baya..:) )
Ç.kale 116.j.eĞt.a.k.liĞi/Çanakkale/Çanakkale
Yol ücreti ne zaman yatıyor ve hemen çekmek zorunda mıyız?
ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR :) Varmı İzmir Gaziemire giden :)
uzun dönem kısmetimiz izmir bornova çıktı
BORNOVA 10.J.EĞT.A.K.LIĞI/BORNOVA/BORNOVA
5 mayıs teslimat tarihim :D hayırlısı .
izmire gelen çok sanırım bu dönem,
olurya kargonuz olur, bir işiniz olur emanetiniz olur karşıyaka çarşıdayım ben. merkezi yerdeyim.
izban karşıyaka istasyonunun tam karşısında kilise sokağı girişi ideal yapı market. beklerim.
kısa dönemler; e-devlet'te hangi başlıkta açıklanacak yer bilgilerimiz? yedek subay sınıflandırma sonuçları mı? sevk edilecek eğitim merkezi mi?
Hala bi degisiklik yok allaah allaaaaaahhhh.
Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 52 NCİ BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / DİYARBAKIR MERKEZ / DİYARBAKIR
Statü: Kısa Dönem Er
Sınıf: Bakım
Kastamonu 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı
eğitim birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
esas birliği : 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM. KH.VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
sınıf : piyade
eğitim birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
esas birliği : K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 43 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI KH. / TEKİRDAĞ ÇORLU / TEKİRDAĞ
askere gidecek bütün arkadaşlara hayırlı tezkereler bende 353 tüm bitirdim geldim Allah hepinize hayırlısıyla bitirip gelmeyi nasip etsin.
umarım düşmezsiniz ama usta birliği hakkariye çıkan olursa yeni gelmiş biri olarak bilgi verebilirim