Istanbul ici 16 yakiyoduk ayni motor Tuareg'le, fikir verebilir :)
Printable View
Istanbul ici 16 yakiyoduk ayni motor Tuareg'le, fikir verebilir :)
ALLAH büyük adamdan cevap bekliyorum hayırlısı inşallah.yazılım egr iptali ile ben 12yi geçiceğini düşünmüyorum.Az yaktırmak kanımda var arabalara yumurta var gibi basıyorum gaza :D
a6 3.0tdi 120sabit klima açık karışık dur kalk trafiksz 5.6ortalamam vardı istanbulda :D :hehe:
süper değer(en azından benim için :D)
İlana baktımda araç harbiden çok çok temizmiş. Normal kullanımda 13 14 yakar diye tahmin ediyorum maximum.
araba mı bu araba olamaz ya ben bunlara kısaca gemi diyorum :D ara sokaktan geçsen yemin ederim ter atarsın kafadan 1-2 kilo zayıflarsın :D :D
Onur ilandaki cok temizmis v10 hacimden dolayi 15lt fln yaksa bile bence cok iyi torku yeter :D
Atatürk orman çiftliği gibi araba heryer maun maşallah :D
2 tane 5.0 v10tdi Touareg vardı bizde ikincisi ile biraz oynamıştık Upsolute yazılım(360+hp 1000nm civarı),Brembo fren kiti,Borla ve İskender karışımı egzos v.s inanılmaz zevkli ve performanslı olmuştu. Yakıtıda aslında tamamen kullanıma bağlı yanlış hatırlamıyorsam 13-16 civarıydı. Ki bence 1.6 Mercedes'lerin 10 yaktıgını düşünürsek süper bir rakam :D Ama V10 sesi dizel olmasına rağmen çok iyi ve haliyle gazlıyorsun :D Phaeton'da T-reg Servisteyken vermişlerdi gene V10 hakikaten özel bir araba olduğu çok belli. İnşallah alırsın. Touareg V10 TDI'ın bir reklam sloganı vardı bazıları sadece 4 çeker bazılarıda Boeing 747 diye torku ve gücü anlatmaya yeter :D
1000 torkla kamyon çeker zaten:) doldurcan yükleri dağ bayır cıkıcan:P
sanzimaninda sorun varmis yaptiriim vs dedi sogudumyaa sabah ilk clkstirmada zor geciomus :/