beyler araba bmw'nin avrupa satış müdürünün kayınçosu adına kayıtlıymış...hadi buyrun...
Printable View
beyler araba bmw'nin avrupa satış müdürünün kayınçosu adına kayıtlıymış...hadi buyrun...
yalnız tövbe estağfurullah yandıktan sonra ne güzel basık ne kadar seksi duruyor :D
kraldan çok kralcı olma fatih sana yakışmaz .. sen hep tarafsız takılıyorsun öyle kal :)
haberin orjinali
Two-Week Old Mercedes-Benz S-Class Totaled by Fire in Southern Deutschland - Carscoops
türkçeye çevirirsek emekli bir çift 2 haftalık mercedesleri ile sessiz sakin bir tatil gibi bir şeye çıkıcaklarmış arabayı çalıştırır çalıştırmaz aracın motor bölmesi kendiliğinden alev almış ve kendilerini araçdan dışarı atmışlar yakındaki işyerleri işletmelerde çalışanlar falan gelip aracı söndürmeye çalışmışlar...
yani öyle genç bir çift araçla oynıycak birileri değil bildiğin yaşlı emekli bir çift imiş... araçda kendiliğinden alev almış.. 2014 modelmiş zaten araç.. daha sıfır..
vay anasını, yurtdışında emekli çiftler s serisine biniyolar.
yanık halıyle satsak 2+1 ev alıyorsun normal halıyle satınca en aşağı dublex alıyosun arabaya bak arkadaş :D
objektif yaklaşan birisi olduğumu bilmen yeterli başkan sağol. :)
olayın nedeni aydınlandığında olur da kabahat mercedes'in kendisinde çıkarsa, burada ilk yuh çekenlerden birisi de ben olurum biliyosun. ;)
hangi araç üreticisinin kâr ortağı ürettikleri otobüslerin alev alev yandığı söyler?
Titanic ( bu gemiyi tanrı bile batırmaz)
Mercedes ( yadıya laa a.g )
S serisine yakisir modifiye dim tis dim tis yerlennn bir
aksarayda çakar lamba,siren taktırırsan böyle olur işte
Yaş muhabbeti değil kesinlikle, işin iç yüzünü bilip bilmeme.
O aracın adaptif ayarlanabilir amortisörleri, bilmemneymatik direksiyon kutusu, radar guided cruise controlü, gece görüş sistemi, bunların algılıyıcıları, pre safe sistemi, ağırlığa göre seviye ayarlayıcısı, kendi kendine fren yapma yön değiştirme motor hararet durumuna göre iç mekan iklimlendirmesini geliştirme sürücü hakkında yorgunluk ölçer stres seviyesi ölçeri mola algılayıcısı yaş algılayıcısı oyu buyu, eskiden beridir gelenek halinde gelen konfor beyni teknoloji beyni motordaki yük durumuna göre silindir açma kapama sistemi turbo basınç dengeleyicisi basınca göre şanzıman karakteri değişimi devire göre vites atma hızı kavramaya geçme süresi otu boku bir ton şeyi var.
Öyle, ben buna şu turboyu takayım standaloneu da çakayım bir tane dandirik aem widebandla, çalışsın yürüsün yok yani. Her şeyi iptal edebilirsin, o zaman niye S serisi aldın? Zaten amacın modifikasyonsa böyle bir aracı modifiye etmeye kalkmazsın.
Klavyeden olunca NFS gibi, her araç modifiye ediliyor tabii.
Kardeşimiz oldukça atarcan, ben de böyle muhabbetleri uzatmayı hiç sevmem, o yüzden cevap yazmamıştım.
Saygı ve sevgilerimle.