User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bebek arabası seçimine bir yardım :)

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bebek arabası seçimine bir yardım :)

Arkadaşlar taze baba adayıyım. Şimdi alınacaklar listemizi yapıyoruz ve yavaştan modelleri belirlememiz gerekiyor. Konu araba olunca TT'ye sormadan olmaz dedim. Şimdi kafamda belirli modeller oluştu. Sizde yorum yaparsanız veya farklı bir model önerirseniz sevinirim. Ben zaten araçla oynamayı planlıyorum. O yüzden bebek gelmeden arabayı almış, oynamalarını yapmış, testi bitirmiş olmam lazım Tabiki DIY konusu olarak okursunuz sizde

Modeller;
    Stokke Xplorery.

------------------------------------
    Concord neo

--------------------------------------------
    4 moms origami

https://www.youtube.com/watch?v=ERQHRo0fHGE

üstteki linki mutlaka izleyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çok çektim bu çileyi kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden bu tarz modeller çocuk uyumak istediğinde düz bir zemin sağlamıyor malesef. önerim kraft nova bende bundan aldım uzun zaman araştırdıktan sonra ve çok çok memnunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu üç model yatmak için düz zemin sağlıyor. Ekstra aparatlarıda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katlandığında kapladığı alana çok önem vermiyorum bu arada. Ailedeki herkesin bagajı kocaman. Küçük arabalar pek sevilmiyor bizde

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahhh maalesef artık bu konularda yorum yazabiliyorum bizde ikiz olacağı için pratiklik çok önemliydi, 2 aylık araştırmam ve youtube incelemelerim sonucu concord neo aldım, cidden katlanması, açılması ve konfor olarak eniyisi. En çok gıcırtı şikayetleri varmış eskiden o da 2013lerde yok. Daha detay istersen herşeyi sorabilir, gelip evimde misafir edip denetebilirim.
    Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün bu arada.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah analı babalı büyütsün ortalama bir bucuk sene sonra yürümeye başlayacaklar, ve sonra o araba hiçbir işe yaramayacak, tabi araba bir bağımlılık halini almazsa arkadaşlarda Bunuda göz önünde bulundurun alırken.
    fakat şu concord neo modali baya sağlam duruyor
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Concord neo tek seferde katlanıp açılabiliyor. Air modeli ana kucağı ise piyasadaki en hafif ana kucağıdır, adı üstünde air.
    Concord'un ana kucağı dışındaki koltuğunuda istersen sana dönük şekilde ters takabiliyorsun. Koltuk arabanın üzerindeykende, arabayı katlayabiliyorsun.

Bende bagaj hacmini takmıyordum lakin o iş öyle değil, arabayı katlayıp (Concord) bagaja attığında bagajda neredeyse yer kalmıyor. Bebekle bir yere gitmeye kalkıştığında beziydi, kıyafetiydi, biberonuydu...vs en az iki küçük çantaya ihtiyacın oluyor. Bebek olduğunda kısa bir market alışverişi de kabusa dönebiliyor.

Biz concord ne kullanıyoruz, arabadan memnunum ama çok yer kaplıyor. Tek sıkıntısı bu.

Ana kucağını emniyet kemeri ile sabitlemek ilk zamanlarda eziyet olabilir ama alışınca sıkıntı olmuyor. Ben eziyet çekemem dersen isofix bazalar var ama o bazaları çocuk büyüdüğünde yani otomobil koltuğu almak zorunda kaldığında kullanamıyorsun yani at çöpe oluyor. Concord'un isofix bazası yok, isofix baza kullanabilmen için maxi cosinin adatörleri ile maxi cosi cabriofix ve maxi cosi baza alman lazım herhalde sırf bu şekilde 1000TL para bayılmak durumunda kalabilirsin.

Özetle bagaj derdin yoksa Concord Neo iyi tercih olacaktır.

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitede biri kamberli bebek arabası yapıcaktı noldu o
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En iyilerinden birisi Römer.. Tavsiye ederim

Güvenlik vs. de önemli

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bebek arabasından pek anlamam ama dostum şu lambo ve mercedesin akülü çocuk arabaları var biraz büyüyünce al bence resim ekleyemedim ama nette var şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kucuk ayrintida ben paylasiyim. Pusetli bebek arabalari ilk zamanlar cok iyi ve kullanisli, onu tek teket ve aliminyum profilden yapilan kanz yada kraft urunleri uygun oluyor,, fakat bebek 7-8 aylik oldugunda icinde donmeye ve rahatsiz olmaya basliyor iste bu donemdede oturarak gezmeyi seviyor ve pusetlinarabalr genelde one dogru megilli oluyor bebek icinde one dogru kayiyor rahat edemiyor ayrica siz o katlandiinda yet kaplamasi onemli degil dediginiz bebek arabasindan artik nefret edior ve bir adette ufacik katlandiginda kalan baston bebek arabasi aliyorsunuz en buyuk tavsiyem katlandiginda gercekten yer kaplayayacak mumkun mertebe cift tarafa donebilen. Ve puset cikarildiginda arabanin oturak pozisyonun biraz kic tarafinin ice gomuk olmasina dikkat edin tipki araba koltuklari gibi yani. Allah anali babali buyutsun sabir gerektiren donemler basliyor
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

baseone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maxi cosi çok güvenilir bi marka. İlk oğlumda almıştım 4 yıl önce şimdi 2. Oğlum da kullanıyor 15 aydır. Gözün kapalı al.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısını 2 yıl önce aldık bizde çok memnunuz hala sıfır gibi

[QUOTE=a.colak;6968249]bende çok çektim bu çileyi kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden bu tarz modeller çocuk uyumak istediğinde düz bir zemin sağlamıyor malesef. önerim kraft nova bende bundan aldım uzun zaman araştırdıktan sonra ve çok çok memnunum

DRİLL
    Dr.Ecu

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her cocuk bunlarla gezmiyor, dogdugktan sonra idareten birinden alip deneyin yoksa paraniz sokaga gider...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi pahalı bişey alma kardeşim doğduğunda gittik 300 lira gibi bi para verdik mal gibi 1 sene sonra çocuğu oturtamadık paranı sokağa atma idareten bişeyler al gitsin şimdi akrabalar kullanıyor sırayla
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben farklı bir onerıde bulunucam.
    ilke bebe yi bilirsin ***** antalyada eskiler. eger oraya gıdersen olduki alışveriş yapıcak oldun sahibini tanırım gerekli iskontoyu yaparlar.urun yelpazeleride baya geniş.yada en azından bi ön bilgi olabilir.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısıyla bende takipteyim

pegeout 106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinize sağlık konu çok iyi olmuş kesinlikle takipteyim
    Ecu_Fast Jr.EVO_CzT

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimde bebek bu ay içinde geliyor kısmetse bu bebek arabası olayı temiz 3 ayımızı aldı resmen ben kendime araba alırken bu kadar düşünmedim desem yeridir. Biz jokerden concord neo nun travel sistem olanını aldık yani ana kucağının yanında port bebe de var eğer ki bizimki gibi son bahar kış bebeği olacaksa dış etkiler ve soğuktan korumak için ve artı olarak tamamen düz yatabilmesi için baya faydalı.

Kullanış konusunda artık sokakta bile gördüğümüz insanlara bile sorar olduk ve herkesin memnun olduğu ve muadilleri içinde en kolay katlanabilen araç olduğu için tercih ettik ama kendimiz henüz kullanmadığımız için bişey diyemiycem.

Ayrıca biz alırken jokerde her 250 tl ye 50 tl bonus veriyorlardı yani yaklaşık 400tl gibi bir rakam daha uyguna gelmişti. Hangi arabayı alacak olursanız olun arada jokerde haftasonları bu indirimler oluyor satıcılarla biraz muhabbet ederseniz anlatıyorlar ne zaman indirim olacağını )

Son olarak Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah ve Allah yardımcınız olsun bebek arabası konusunda ben her mağazaya gidip saatlerce dinlemek zorunda kaldım eşim yuzunden )
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)