Geçri şuan kendisiylede konuşmadım ama sanırım gelir böle fırsatları kaçırmaz haber vericem..
Printable View
Geçri şuan kendisiylede konuşmadım ama sanırım gelir böle fırsatları kaçırmaz haber vericem..
valla kaçırmayın derim..
ah ıstanbulda olsaydım...
Gidiş yolu aynı arkadaşlar ama katılımcıların bana söylemesi lazım.Sabah gelip ben giricem demekle olmuyor malesef.Telefonum ; 0532 636 65 93 Mustafa.
Gidiş planı şöyle ; Bizimle gelecekler saat 10da ikitelli Petrol Ofisinde oluyor.İhtiyaçlarımızı karşılayıp piste doğru yola çıkıyoruz.Akşam 5-6 ya kadar kalırız sanırım pistte.Kendiniz gelmek istiyorsanızda daha sonra yolu biliyor olmanız lazım çünkü çok karışık bir yol.Tarifi zor.
ah adana da olmasaydım katılırdım arkadaşlar
Geçmiş ola arkadaşlar.Techturkeyden kimse gelmedi.Umarım iyi uyumuşsunuzdur pazar günü :)
Videoları eklerim birazdan.
Yeri sapa biryer olmasa gelinir mustafacım ama yer uzak :)
Az biraz dan :)
Mertin dandik kamerasının kurbanı olduk :D
http://videos.streetfire.net/video/J...0-9b04002f3213
hahahahahhahahahhahahahahhahahaha:D:D:D:D:D:D::D:D :D:D mustafa o nasıl bır bakıstır yaw:D:D:D:D:D:Dmukkemmel vıdeo...
sen gel ankarada yapalim musti :D
Videolar muhteşem Resimlere diyecek laf yok zaten birde mertin eldivenlerine adam giriyor havaya :) Maşallah ikinizede
musti şapkana hastayım bigün ödünç ver. abi düzgün bi kamara almalıyız. bu arada mertin arabasının gidişi değişmiş yaw...
Mert in arabasının gidişi aynı ama sesi değişti karbon egsozdan dolayı :D