Merhabalar,İyi gunler..
Bır kac haftadır bır arac arayısına gırdım butcem 25 bın maxımum 26 bınlıra butceye cıkabılırım.Bu fıyata hem yuksek model kronık sıkıntısı arızası olmayan,4-5 sene bınebılecegım,yedek parca konusunda sıkıntı cekmeyecegım,yakıtının ekonomık olması,Bu butceme gore yuksek model dızel araclar var ama hıc bırı ıcıme sınmıyor, Yazılan km lerın bır cogu dusurulmus araclar yorulmus.1.2 1.4 benzınlı arac lar daha cazıp gelıyor gozume. Bu krıterlerımce aklıma yatan bır arac oldu Opel corsa 1.2 twınport,Donanım olarak boş tabır edılen modelı olsada km dusuklugu arac temızlıgı olarak bır cok aracla karsılastım ılanlarda. yanlız tek endısen motorun 1.2 olması sıkıntı yasattırırmı bodrumda yasıyorum ***** 6 ay klımanın acık oldugu bır ıklım mevcut. bır kac kez sehır ıcınde kullanma fırsatım oldu bu aracı, pek deneyemedım acıkcası uzun yol yapamadım. O yuzden bılgılerınıze ıhtıyacım var,bu kasa 1.4 motor hakkında da bılgı alabılırım, Yada bu butceye aradıgım krıterlerde baska araclarda onerırsenız dusunebılırım. Ayrıca dusundugum bır arac Ise Vw polo 9N2 kasa ları da ıncelıyorum bır yandan. Ve sızden de bu konu hakkında fıkır ver onerılerını beklıyorum, Şimdiden teşekkur ederım.