[IMG]http://i62.tinypic.com/2i20qoz.png[/IMG]
Malesef Sakarya yok dostum istanbul ve bursa
Printable View
[IMG]http://i62.tinypic.com/2i20qoz.png[/IMG]
Malesef Sakarya yok dostum istanbul ve bursa
Şaşırdım valla çok saçma yani,insanları konaklama yapmaya mecbur bırakıyorlar.
ahah 60-60 duyunca dershanede önce panik sonra "la iyi olmuş sanki he" havası oluştu.
inş bende bi oto,makina muh e atarım kendimi 260-270 civarı yeterli. 35 mat 30-40 turkce yeter gibi :D
benim bi kaç arkadaşım kazandı inşaat mühendisiliğini öncelikle kontenjan aşırı artmış 2500 le kapatmış geçtiğimiz sene arkadaşım 60 küsür matematik 25 türkçeyle eskişehire gitti olay matematikten ibaret bende gireceğim umarım devam ederiz
senin okuduğun myodeki derslerin cogunu saymazlar dandik dersler harici ilk sene bunları alırsın,3 sene çok zor olur bu seneyi geçersen 4 sınıfda dersin kalmaz kesin mezun olursun
olay matematik zaten soru azaldığından ve zaman arttığından dolayı daha zor sorular kesin gelicektir
Son sinifta okurken dgsye girebilirsin zaten basvuru formunda secenek var
Herkese başarılar arkadaşlar..60-60 lık yeni sistem ile bakalım ÖSYM nin bize süprizi nasıl olacak
Hayırlısı olsun dıyorum umarım herkesin gönlüne göre olur...
Basarılar herkese.
Bu sene unuttum basvurmayi yeni sistemde sorulari merak ediyorum :)
Ben kendimi deneme amaclı girdim bu sene önemli olan seneye benim için fakat beynim durdu nasıl bir sorulardır matta kalem oynatamadım Lanet ösym
çoook kişi böyle oldu maalesef..cebir neysede mantık problemlerinde ciddi bir zaman çalma oldu.kurgulayıp fikir yürüterek baya kasarak yapmak gerekiyordu çoğunu yapamadım. bide asalsal sayı çıkardılar basımıza.anlayana kadar zaten süre bitti ahah..2004 ten bu yana olan sınavlardan çok farklıydı.60 a düşünce sorular baya kasmışlar..
Yaw hakketen zordu sayısal. Ben 2006 yada kadar osym nın tum dgs sorularını cozdum 1 haftada en dusuk 60 netım vardı bu sınavda 30 net anca cıkar :(..
konuyu dsg hakkında soru işaretleri diye okudum.sonra diyom ki alala kpss falan yeni bi şanzuman tipimi
sınav resmen dikey girdi
matematik zamanın zamanını aldı 54.55 tane işaretledim ama türkçeye zaman kalmamıştı herkesin kötü geçmiş umarı düşer puanlar