bu hız sınırı 99 km ye cıkmamısmıydı e5 te gecenlerde öyle bir haber yayınlandı nedir bunun gerceği
Printable View
bu hız sınırı 99 km ye cıkmamısmıydı e5 te gecenlerde öyle bir haber yayınlandı nedir bunun gerceği
Bugün işyerinden bir arkadaşa radar cezası geldi
102km ile.
D100 Güney Kadıköy yazıyor hızın tespit edildiği yer.
360TL gelmiş.
Sabah saat 8:02 de :/
Dikkat etmek lazım...
bu arada neresi orası,
ben hiç görmedim ama D100 E-5 Kadıköy de nerde radar oluyor denk gelen var mı ?
An itibarı ile eds +radar yedim :(
Şeytan kulağına kurşun, hemen hemen hergün farklı saatlerde göztepe- kartal arası e5ten gidiyorum. Hiç bir ceza sorunum olmadı. Şeridin gerektirdiği kadar gidiyorum. Ceza yiyen arkadaşlar uygunsuz şerit değiştirme, emniyet şeridi ihlali vb. hata yapmı olabilirler mi? Anlık bir olaydır, sivile denk gelmiştir, yazmıştır diye düşündüm
benimde güzergah orası haftada 2-3 gün kullanırım
sabit arac sürüp bu ceza geldiyse şaşırtıcı olmus
Serkan arkadaş olay zamanını hatırladı;
Haremden gelip, Uzunçayırdan köprü istikametine dönmüş.
yani haremden E-5 e bağlandıktan sonra sonra acıbadem arasına kadar olan bölgede yenmiş ceza.
Ceza açıklamasında "Trafik ihlaliniz mobese vb. kamera sistemince tespit edilmiştir" diye yazmışlar.
102km orası için zaten oldukça düzgün bir sürat.
zaten D100 ün en boş ve sakin yeri, hani öyle atraksiyon falan yapılacak bir yerde değil...
kaldı ki direk radar cezası şerit ihlali vb birşey değil...
o bölgede dikkatli olmakta fayda var,
Ahahaha yandık :D
ayrımlara gelirken sınır yazan tabelalarda sol şerit 70 orta şerit 70 en sag serit 50 yazar buna dikkat edin
çok büyük ihtimal burdan gelmiştir. (50nin %40'ı 20 yapar.50+20=70 km siz sınırda sanıp gecerseniz çoktan %30dan fazla asmış oluyor zaten)
öyüzden ayrımdan/sapaktan cıkmayıp düz gidicekseniz ortadan ayrılmayın.
o tarafı bilmiyorum ama bizim yakadada var örnek vericek olursam ilk aklıma gelenler: 1-cevizlibag hondadan biran sonra gelen bayrampaşa-aksaray-vatan caddesi tarafına olan ayrımda vede toruimun az ilerisinde esenyurt-bahçeşehir-ambarlı tarafına olanki ayrımda var.
dün öğlen 14 sıralarında maltepe sahilyolunda eski opetin olduğu yere gelmeden ağaçların arasında hyundai blue radar kurmuştu.piknikçi sandım ben yanına gelince farkettim.dikkatli olmak lazım
Merter - Okmeydanı her gün gidip geliyorum. Sabah 150-160 gidiyorum henüz ceza gelmedi. Öğleden sonra Okmeydanı - Merter trafik sebebiyle 50-70 arası gidilebiliyor. bu aralıkta kamera mamera hak getire yapıştırın :D bilginiz olsun :)
dün eve dönerken mecdiyeköyde bi geziciye denk geldim beyaz accent blue Bird Hunter Plakalı z.kuyudan döndü aksam 9 gibiydi tam yol acıkken bayağa bi kuş avladılar sanrm bu güzergahdakiler dikkat etsn