Hepimizin olmasa bile çoğumuzun aracı var farklı farklı akaryakıt şirketlerinden akaryakıt alıyoruz.Dün total club kar çıkardım 187 tl ye depo doldu 83 krş kartta yükledi.
Sizler hangi firmaları kullanıyorsunuz ne gibi avantajları var?
Hepimizin olmasa bile çoğumuzun aracı var farklı farklı akaryakıt şirketlerinden akaryakıt alıyoruz.Dün total club kar çıkardım 187 tl ye depo doldu 83 krş kartta yükledi.
Sizler hangi firmaları kullanıyorsunuz ne gibi avantajları var?
pocell kullanıyorum litrede 15 krş indirimi var ilk geçişte de 200tl yakıt hediye etmişlerdi memnunum avea altyapısını kullanıyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
sürekli shell'den alıyorum kampanya hakkında bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
kampanyayı bilmiyorumda bugün shellden 4.40 dan fs aldım 50 tl yarında bi 50 tl alırım bindirim gelmeden azcık dolsun depo![]()
her ay ortalama 300tl mazot alıyorm ama rasgele yanı artık aynı yerden aldııgmda yakıt olarak faydalanmak ıstıyorum.
bende totalden alıyorum ve puanlarımdan çok memnunun , bp den bir ara alayım dedim ama bir türlü puanım kayda değer şekilde çoğalmadı...
yaptıgim araştırmaya göre en iyi mazot bpnin en iyi benzin petrol ofisinin petrol ofisini puan durumu şöyle 600 puan yaptıgın zaman 10 liralik benzin hakkin oluyor 200 liralik benzin aldıgında 90 puan veriyo dün 120 lira aldim 55 puan verdi işte hesap edinsiz siz olun sakin opetten benzin almayin hemen bitiyo shellden benzin aldigimdada araba gitmiyor petrol ofisi en uzun menzil ve en iyi performansi veriyor yaptigim tespitlerde herkesin tespitinede saygi duyarim
arabayı aldığımdan yani 6 7 bin km den beri opetten alıp karta işletiyorum , 30 lira olmadı daha.Hangisi kazandırıyorsa kart alıp ona geçicem direkt bundan sonrası için.
ben 30.000km opetten kullanmış(mazot) ve hiç sorun yaşamamıştım. ayrıca verilen paradan çok ne kadar km yaptırdığı önemli bence. biri 100tl benzine 300km yapar diğeri 350km yapar.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)