Ohaaaa :D:D:D
Printable View
hoşuma gidiyor ondandır hondalara bi kanım ısınmadı
orda muahabet yaptıgım insanlar normal hayatta arkadaşım hepsi
o yüzden burdan durum değerledirmesi yapıyorum geçmek yada geçilmek önemsiz
zevk almak önemli
sen yorumun varsa yap deneyen yada deneyecek araba hakkında
boşver kimin ne yazdığı :icon_tup:
ooo baby guzel sokmusler erayi tebrik ederim toplamasi sorun olmaz insallah
Orcun mustang'in son verileri nedir ?
yahu orcun senin ne isin var burada yaa git kardesim hacimli hacimli arabalarla denesene hep 2.0 lt konusunda hahahahha
Okan kendin gecemicegin arabalara kaldırıyon arabamı görücem diyosun , baskası kaldırınca neden dert oldu :)
M3 güzel sökülmüş bu arada :))
ordaki durum farklı arkadaş benim deneme konuma ilk önce deneyelim diye böyle aynı şekil yazdı sonra 260 tan önce bırakcaksan denemem gibi şeyler söyledi ben onun denemesine birşey demiyorum zaten benim konuma girip böyle bişi yazıosa m3 içinde bu kuralın geçerlimi dedim bende geçilceği araca kaldırması sorun değil bende merak ettim 260-270 e kadar kaç tır girer acaba denesin görelim :icon_tup:
Tırmı ..... ?
tırotıl he he
eyup un araba yurur m3 le gecermı gecmezmı bılemem ama cok deyısık fantezı olur ben bu pd130 lardan cekınıyurm acıkcası :)
300 degil ama 270lik stg1 megane rs var. gecme gecilme gibi bi hirsim yok, kistas alabilcegim bi deneme olur benim icin.
Eyüp akşam havanın durumuna göre haberleşelim okan denemeye gelirsen deneriz yoksa ben oralara gelmem
Diğer arkadaslar gelicek olanlar yazsın whatsapp tan grup kuralım yer zaman kararlaştırıp cıkalım
Dip not : typer yokmu şimdi akşama gelen :D
05387908667
eray şirket spec linea var iş görürmü :)
Adamsın :D görmezmi
Plakam hazirsa senin icin bi 106 buluruz eray bey:)
Bana yazan eden yok kimse gelmiyomu ?
Havada on numara
Saat 10 olcak yazan yok beyler nerde gelirim diyenler
avrupa yakasında olursa 280-300hp araclara denk giden motorsikletimle ben de katılırım
Eray tabure specmi :) Bmw seviyoruz:)
Yalnız okan yazdığı her konuda ban yiyor :D