parayı direk elinize saysada almayın önce götürün bankaya yatırın yada tek tek kontrol edin çok fazla sahte para dolaşıyor piyasada
Printable View
Elden para almayın..
Bir yakınımın başına geldi 47 bin TL ye aracını sattı.
Adam bankadan 2 saat öncesinden 47 bin TL cekiyor, notere gidiyorlar, arabayı alıyor. parayı veriyor. Herkes kendi yoluna..
Tanıdık bankaya gidiyo parayı yatırıcak paraların tamamı! 47.000 TL sahte..
Mahkeme vs açılıyor ama nafile, Adam 2 saat önce bankadan cektım verdim buyrun hesap özeti diyor. Bizimkiler bi şey ispat edemiyor kamera kayıdı vs yok.
bu devirde siz siz olun sakın diyorum..
Eksiğini tamamlayıp 10 gün sonra gelsin bence.
benim işim araç satışı, sakin bulaşma bu işe canın yanar heleki bu zamanda, çekini bozdurun 10 günlük ise .
Uzak dur nakit calis
örnegin 100 bin tl ye anlaşılan bi araca şehir dışından gelen arkadaşlar 3 gün sonrasına eft emri verip aracın devrini almaya giderken işte biz eft yi geçtik hesabına birazdan geçer numarasıyla aracın devrini alıp ondan sonra eft emrini iptal ettiklerini duydum siz siz olun dikkat edin böyle şeylere kimse yerden para toplamıyor
250-350 liradan vazgeçip aracı çek sahibi alıyorsa çekle beraber noterde rehin koyabilirsiniz araca.
böylece sıkıntı olmaz demeyelim ama önlem almış olursunuz.
ha arabayı gider parçalarla vidasını bile bulamazsanız havayı rehin etmiş olursunuz.
adamda bataksa bir şey analamazsınız.