Şu siyah, bbs tarzı jantı olan crx demi o lakabı yogi di sanırım onun. Kulak delerdi sesi resmen
Printable View
Atmo olarak 280li guclere bisey diyemem, agir hondaci degilim o kadar tanimam hondayi ama o gucler icin ciddi skstrma orani gerekir ve ciddi devir. Bunlara bisey demiyorum ama boyle bi setup in ustune 250 shot nos nasil basilacak orayi anlayamadim acikcasi.
Birde ortada dyno vs gibi elle tutulur bir veri olmadan rakamlar nasil telaffuz ediliyor onu hic anlamadim.
Umaarim istedikleri gibi olur, yurusun guzel ulkemin arabalari..
Adamlar atmosferik 530 dememis, 280+ nos demis. Bu kadar takilmayin.
Ozgun orda dyno orda, giderler mustang dyno'ya bakarlar kac beygir hep beraber kutlariz. Oktaykanlar gercekten bu ise gonul vermis ve Alman sistemi ile calisan adamlar, bahsedilen rakamlari alamasalar bile guzel sonuclar almalari olasi.
2014 rexslerin altın yılı olacak diye demiştim :D
bu kadar laf edildi adamlara. Hatırlarsanız tanus ile uzun zaman milleti geçmişlerdi..
benden hatırlatması.
530 u bilmem çok iddialı bir rakam ama Oktaykanlar işin içindeyse kesinlikle korkulması gereken bir makina olduğunu düşünüyorum.Babamın benim yaşım kadar senedir tanışıklığı var hep ilginç işlerinden bahseder :) bekleyip görmek en iyisi.Bi çoğumuz vitamin değilken onlar bu işleri yapıyordu bu konularda saygı duyulması gereken insanlar.
Taunusa pinto motor koyup, karbüratörlü hali ile herkese gider yapmıştı oktaykanlar. Jdmistanbul geyiğine girmeyelim ama oktaykanlar çoğumuz suya buuuu derken araba yapıyorlardı..
kimse oktaykanlara laf etmiyor . herkez 530 hp nin peşinde dikkat ederseniz. işçiliğe laf zaten kimse söyleyemez. evet herkez babamızın bacağındayken araba yapıyorlardı onada laf yok .
bu konya drag yarışı ne zaman yapılacak yahuu ??