Abi sen genç gösteriyorsun ondandır :)
Sanırım öyle olacak :)
Önce mini alacağım ama olurda hala clk içimde kalırsa satıp clk alacağım :) olurda bebeğim olursa daha kullanışlı olur.
Printable View
clk ile cooper apayrı araçlar ben olsam clk alırdım
Mini dusunurseniz hatasiz 2010 S satiyorum
Ben arkadan itiş olsun taştan olsun diyenlerdenim.
2011 ve üstü dolu bi mini cooper s'in tadı başka olur bence
CLK serisi tercihim olur.
yeni herzaman iyidir
Değerli forumdaslarim lütfen neden de belirtin :) clk ama neden ? Mini ama neden ? Teşekkürler.
Clk neden yazdim aciklayim. 1. Sebebim iki arac arasindaki malzeme kalitesi var 2.olarak daha genis daha konforlu 3.arkadan itis olusu 4.daha agir ve karizmatik bir gorunusu olmasi 5. Onundeki yildizi. Son olarak bana minicooperlar oyuncak araba gibi geliyor ve hic guvenli bir durusu yok karsidan bakinca
clk clk clk :D
clk çünkü; her boyda rahat rahat 4 kişi kapasitesi, kocaman bagajı, direksiz c sutun mu ne ise işte ön arka cam açıldımı tam bi coupe çok fena :) bunların dışında çok şık çok asil ve bir o kadar da sportif, yıldızı olması ve 240 ve üstü olursa 6 silindir olması tercihim olur.
cooper da aslında fena değil de clk ya tercih etmem
Siz söyleyince aklıma geldi, sormak istiyordum.Mini'lerde Allah korusun kaza anında güvenlik sağlamlık ne boyutta ?
MCS kullanmadım ama W209 ile ilgili gözlemlerimi aktarabilirim,
Genelde 240 üstü al denmiş ama ben alınacaksa 200 kompressörden yana tercih kullanılması gerektiğini düşünüyorum, hacim 1.8 olduğu için vergisi sınıfına oranla ciddi uygun. Aynı zamanda aşırı besleme olduğu için kasnak egzost yazılım yapmaya müsait, alt devirleri istekli. Ayrıca ikinci eli daha hareketli.
2005'te aracın içi 2006'da dışı 2007 ortasında da motoru makyajlandı (184 hp) Bütçe sıkıntısı varsa en az 2005 içi makyajlı tavsiye ederim, görünümde ilerde bütçe oldukça AMG ye çevrilebilir. 2006 sonrası dışı makyajlanan kasanın OEM tamponları da baya şık, 2006 sonrası alınırsa olduğu gibi de binilebilir.
Yakıt ş.içinde 10-12 lt arası ş.dışında da 7-8 lt civarında tüketiyor, lpg kullanlar var ama açıkçası o konuda bilgim yok.
Yaşı eski olmasına rağmen bence yüzü çok eski değil, e92 lerden fiyat olarak uygun ve yakışıklı geliyor bana. Bilinçsiz kullanıcı eline geçenlerin sayısı fazla değil diye düşünüyorum spor karakteri zayıf olduğu için.
İç mekan sürücü tarafı cam açma düğmeleri dışında baya kullanışlı, arka taraf geniş sayılır, bazı arkadaşlar trim sesleri sorunundan bahsetmişti başka konularda ama ben yaşamadım açıkçası.
C serisi platformunda üretilen bir araç olmasına karşın E'ye yakın bi donanım sunuyor, tarz olarak prestijli bi araç, MCS'de özel bi araç ama birazda senin tarzına bağlı. Genç ve ağır mı, genç ve hızlı mı :)
Ha son olarak, gazlama rol vb düşünüyosan kaçarak uzaklaş, başka araçlardan o tadı al sonra huzur spec devam et derim ya da 2. araç olarak düşün. 5 ileri kara düzen otomatik şanzıman kick down yapana kadar vtecler redline yapar :)
bence cooper s
320 dusundugune gore isin vergi ve yakit kismini fazla onemsemedigini dusunuyorum.320 cok guzel bir motor bana gore neden dersen mercedesin yillardir her sinif aracinda kullandigi(ki bu da markanin motora olan guveninide ifade eder) parcasi bol kronik sorunlarini hic duymadigim bi motor.Clk prestij olarak benim gozumde cok daha onde miniye gore.Bulundugum yerde yollar bozuk demissin gazlamayada niyetin yok anladigim kadariyla o bozuk yollar araci aldiktan sonra ustunde seyir ederken canini sikabilir onuda hesaba katmalisin bence,clk ile kafan rahat olur ayrica guvenligin yerinde olur.Yarin bir gun esin arabayi kullanirsa cooperlami icin daha rahat olur clk ile mi onuda hesaba kat bence.Mercedes in - leri coopera gore yakiti ve seriligi olacaktir birde model yili olarak biraz daha eski olmasi ama bu onu miniden daha daginik ve masrafli bi hale getirmez bence.Birde 320 motorun sesi isin profesoru bir ustanin elinde cok guzel bir hale gelebiliyor egzosla duydugumda bu kadar sportiflesebilecegine inanamamistim.Yani isin ozu tercihim belli clk :)
2006 lara çıkamam maddi olarak, o yüzden özellikle 320 bakıyorum.200 komp. Yüksek km lerde başıma iş açar gibi.Rolling derdim yok ama basınca gitsin isterim. :)
Teşekkür ederim peki neden mcs ?
Eşim kullanmaz arabayı :) o sorun değil.Dediğiniz gibi yollar bozuk bu sorunu mcs 'ye sertlik ayarlı coil_over takarak halledemez miyiz ?yakıt olarak lpg li düşünüyorum düz benzinle zor olur :)
Gazlamayi severim özellikle ani hızlanmayı ve viraj kasmayi çok seviyorum :)
Arkadaşlar alternatif olarak 2010-2011 mazda rx-8 nasıl olur ? Kafam iyice karıştı.
clk 320 varken ne mcs nede rx7 :) dertsiz tasasız rutin bakımlarını yaparsın hem otobanda keyif verir hemde şehir içinde işkence çekmezsin :)
bn snin yerinde olsam clk 320 den şaşmam :) hem konfor hemde yeterli performans hemde önünde yıldızı var :)
CLK'lar gayet karizmatik araçlar, 320 filan olursa tadı başka olur
örn: Connecting site...
Bu mercedes e bakacağım bana 60-75 km mesafede :)
Mercedes tüple uzun yolda 8 litre yaksa km de mini ye yakın olmaZ mı? Rx-8 de yakıttan ziyade bulunduğum yerde servisi yok en yakın ankara.Ankara da bu motordan hakkıyla anlayan var mı onu merak ediyorum.
Eğer çok acil değilse az daha bekleyip şöyle bişey alırdım ben olsam. Yarı nevşehirliyim bilirim yollarını az çok. Sert araba ile orda huzur bulmak zor.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Advantgarde packet olan kasa olarak güzel lakin içi bitik.ikincis de kilometre düşük ama araba boş elektrikli koltuklar fln yok.Sonuncuyu beğenmedim.Zaten acelem yok halı hazırda arabam satışta. :)
beyler 2003 model clk 320 nın yıllık vergısı 2056 tl yapıyr ındırımlı halı ne kdra gelıyor
CLK200 derim rahatlık ve prestij olarak
Clk 320 harici düşünmüyorum :)