bu olaylar gece kaçta oluyor ? ben o kadar istanbul'a geldim gezdim ettim 1 tane polis de görmedim çevirme de. ataşehir - tarabya arası çok gittim geldim özellikle.
Printable View
bu olaylar gece kaçta oluyor ? ben o kadar istanbul'a geldim gezdim ettim 1 tane polis de görmedim çevirme de. ataşehir - tarabya arası çok gittim geldim özellikle.
haber yapacak bişey bulamamış, demişki gençler gene bostancıdadır birazda ben abartayım dikkat çeksin :D olay bu bence.
Basın bildirisi yazdım , Drift Kulübü olarak Tosfed'e gönderdik. Tosfed de çalıştığı basın kanallarına dağıtacak. Sus sus nereye kadar...
Konu haber yapılmaması , yada bu olayların olmaması değil ki. Evet kurtköy'de otoparkda ve sahilde S virajında bu olaylar devamlı oluyor. Ama bunların adı "yasa dışı yarış" , drift değil ki...
Bu kadar cahillik olmaz ya :)
Şu medya herşeyi abartmayı veya yalanlara dolamayı ne de çok seviyor. Sorsak tarafsız, dogrucular. Has seek there in or than
Hapis nedir hapsemi girecek simdi egsoz takanlar ?
Sizin yapacağınız haberinn ....
[QUOTE=orhan_guney;7443268]Kanka iyi yırtdın bu hafta elimden haftaya ne bahane olacak merak içersindeyim :D
olum duyanda yanlış anlicak :)
extrem bir durum yok klasık seyler :)
Sabah gazetesi daha fena :) bugun okudum bnde, kendi etrafinda en fazla donen arac surucusu 1. Olup omuzlara alinip sampiyon ilan ediliyo yaziyodu.bugunku sabah ta :D :D
zaten eskiden beri bu gazete grubundan ülkeye ne hayır geldiki ??? hep yanlış bilgilerle sözde ülkedeki bir avuç elit insanın hayatlarını öv öv , örnek göster , geri kalan insanların hayat şekilleri , hobileri , uğraşları hep kötü , hep aşağı...