altı şişhane üstü tophane...
Printable View
altı şişhane üstü tophane...
Böyle saçma sapan bişey olabilirmi? kadın görünümlü erkek, kadına benzemeye çalışmış ama, erkek tarafındanda vazgeçmiyor, kadın kıyafeti ayakkabısı, saç makyaj, ama kirli sakalda duruyor bu tipte insanların hoşuna gidiyor, benim gözümde insan görünümlü hayvandan farkı yok. İnsanlara iyi örnekmi oluyor bu şimdi.? tercih deniyorsa buna neyse mübarek gün bişey demeyeyim.
çocuğu olsa hem analık hem babalık edebilecek kapasitede....
Bunun bi ara tvde programı vardı, ilginç bi şahıs :D
güzel erkekmiş :D:D:D:D
vay canına........
Allah beterinden esirgesin :D
ulan insanlar cinsiyet değiştirir anladıkta , bunu görmez ve anlamaz olaydık.
cinsiyetsiz herif :D
Dostum anlamsız şeylere bağlıyorsun olayı dünyanın en mutlu suç oranı düşük ülke olmasının sebebi bu tiplere olan saygı sevgi mi şimdi ? Türkler de girdiği her devleti iliğine kadar sömürseydi ve avrupanın tam ortasında olsaydı coğrafyası bizde de refahlar rahatlıklar havada uçuşurdu. İnsanların kanını emip refahlıktan bahseden Avrupalılardan mı biz öğrenicez Hümanistliği saygıyı hoş görüyü ? Neyse konu sapmasın benim fikrim bu yönde herkesin ahlak anlayışı kendine.
Ne ahlakı abi , Türkiyede ahlak iyilik güzellik hoşgörü mü kalmış allasen ? dün bütün gün ağladım o katledilen küçük kız çocuğu için.lanet olsun böyle ülkeyede adalet sisteminede.
sütünü sümüğünü..
http://galeri7.uludagsozluk.com/252/...-ya_433778.jpg
sadece bıyıklısı da biz de vardı :D
bunelan dogan gorunumlu sahın gıbı tovbe bısmıllah :D
evlat olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederim :D
sakallar kendinden mi onu merak ettim .
Bu nedir yaw :(
kandil günü tövbe bismillah
Yukarı tükürsen sakal asaagi tükürsen bıyık allahım sen koru