Ahmet illaki otomatik olmak zorundamı yada ceed olma şartın varmı diger ihtimallerin açıkmı :)
manuelleri bu seviyelerde senin baktıgın kasa ceed proceed yada sw ler için bunu yazanda sw kullanıcısı hatta
örneklerle ilerliyim :)
Alıntı:
Merhaba,
2011 Ceed Motion SW M/T aracımla 1550 km.lik şehirlerarası bir iş seyahatini geride bıraktım. Bu 1550 km. içerisinde gitttiğim il ve ilçelerde yapılmış şehir içi km.leri de vardır. Sadece yakıt alımlarında gösterge kendini otomatik olarak sıfırlamıştır, bunun haricinde yokuş aşağı iniyorum sıfırlayayım da tüketim düşük göstersin diye müdahalede bulunmadım. Araçta tek kişi idim, ama bagajda hatırı sayılı şekilde örnek kitaplar vardı. Ağırlıkları 3 insana eşitti diyebilirim. Gelelim sonuçlara;
Hız limitlerine uyup 120-130 km.yi geçmeyerek ekonomik kullanmaya gayret ettiğinizde ortalama 5,2 lt.lerde seyrediyor. Yol ve radar şartları müsait olduğunda ekonomiyi düşünmeden 140-180 km. hatta 200'e kadar bastığınızda 6,4 lt.ler seviyesinde bir ortalama yakalıyorsunuz ki; bence bu performansa ve yüklenmeye göre mükemmel değerler.
Öte yandan aracın çekişi , performansı ve yol tutuşu da bir o kadar mükemmel. Sonuç olarak fiyat-performans-memnuniyet açısından aracımdan gayet memnun olduğumu bir kez daha anladım.
Alıntı:
bazı cool olan arkadaşlar sitede 4-5 lt arası yaktıklarını gösteriyordular inanamıyordum. bendeki motion olduğu için janttan ve 25bg den dolayı çok yaktığını düşünüyordum, nekadar kassam (120-140 arası ) 5.6 dan düşememiştim. Geçen tesadüf eseri çok yavaş gitmem gerekti yaklaşık 30 km mesafeyi 100-110 arası gittim, ortalamaya bi baktım hep 6lt olan yerde 4.7 gösterdi şaşırdım. az önce sakaryadan geldim 350 km yol biraz kasayım dedim bakalım ne olacak sonuç 4.4 . istanbul çıkışına kadar 3.9-4.0 arası geldim sonrası biraz yokuş oldğundan ve sabrım tükendiğinden yükseldi. Bu sonucu gördükten sonra 4-5 lt yakan arkadaşları tebrik ediyorum iş sabır işi başka bişey değilmiş anladım. bidahada aynı sabrı zor gösteririm
Alıntı:
http://666kb.com/i/cbeuk7h4afeb73py0.jpg
dün akşam istanbula gittim saat :16:00 fabrikadan çıktım 20:00'de ortaköydeydim
Saat:23:00 istanbuldan çıktım 00:25 hendekteydim gidiş dönüş toplam 370 km. otalama yakıt tüketimi 5,4 lt....
bide chiple kaderi degişiyor aracın 1.1,5 lt kadar :)
yeni kasa + chip +oto :)
Alıntı:
Bugün itibari ile şehir içi dur kalk 5,5 Litre. Tem de 140 km/s de 4,8 Litre- 120 km/s de 4,5 Litre - 90 km/s de 3,8 Litre. Teşekkürler Yusuf & Bekir.
Alıntı:
Ben 900 gidiyorum full şehir içi aracım at